Nieuws / 2 april 2014

Ruim 14 jaar geleden heeft Johan Reusen de eerste stap gezet tot de oprichting van Aestate en de afgelopen jaren heeft hij zich met veel passie en enthousiasme ingezet voor Aestate en haar opdrachtgevers. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een mooi bedrijf, dat in de markt bekend staat als de adviseur voor huisvestingsstrategie en vastgoed oplossingen, waarbij draagvlak binnen organisaties essentieel is.

Nu vindt Johan het tijd voor een nieuwe stap, waarbij hij zijn droom wil volgen. In het komend jaar gaat Johan een wereldreis maken samen met zijn vrouw Bea, die eveneens de afgelopen jaren nauw verbonden is geweest met Aestate.

Johan Bea Reusen

Johan en Bea met hun nieuwe camper

Deze plannen zijn niet te combineren met een partnership bij Aestate. Daarom heeft Johan met ingang van 1 april jl. zijn functie als managing partner neergelegd. Vier jaar geleden zijn Pity Jongens en Jackie de Vries toegetreden als managing partner en daarmee is de continuïteit van Aestate geborgd. Johan rondt in de komende maanden zijn projecten af en blijft in de toekomst betrokken bij Aestate in de functie van associate partner.

Wij bedanken zowel Johan als Bea voor hun inzet voor Aestate en wensen ze voor de komende tijd veel reisplezier. Indien u geïnteresseerd bent in hun ervaringen: na de zomer zijn zij te volgen via een reisblog.