Nieuws / 15 januari 2014

Fiona-VerbeekIn december 2013 is Fiona Verbeek ons team komen versterken. Fiona heeft ruime kennis en ervaring op het gebied van huisvestings- en vastgoedconcepten. In dergelijke projecten is zij in staat haar kennis en ervaring op zowel bouwkundig, architectonisch als op bedrijfskundig vlak te combineren.

Fiona heeft een passie voor de beleving en het gebruik van vastgoed en dan met name de werkomgeving. Door haar opleiding architectuur, haar MBA opleiding en haar werkervaring heeft Fiona kennis en ervaring op zowel bouwkundig, architectonisch als op bedrijfskundig vlak. Door deze combinatie is zij in staat de kansen en mogelijkheden van de ruimte, het gebouw en de omgeving te benutten om organisatiedoelstellingen waar te maken en het menselijk kapitaal te laten floreren.

Hierbij blijft Fiona concreet en gaat ze praktisch te werk. Weerstand in verandertrajecten maken haar des te enthousiaster. In haar werk heeft Fiona aandacht voor de vraag achter de vraag. Of zoals Fiona zelf zegt: Aan een mooi verhaal heb je in feite niets! Het gaat uiteindelijk om het slagingspercentage en de resultaten. Belangrijk daarvoor is een eerlijke en reële oplossing voor de werkelijke vraag.