Nieuws / 5 oktober 2018

Na inmiddels alweer een maand bij Aestate aan het werk te zijn is een voorstelrondje wel op z’n plaats. Mijn naam is Tim (27) en in september ben ik begonnen als junior adviseur huisvesting.

Na de afronding van mijn master Real Estate & Housing aan de TU van Delft ben ik samen met mijn vriendin in Leiden gaan wonen. Na mijn afstuderen heb ik 2 jaar gewerkt als adviseur dakveiligheid bij een bureau waar ik als student al werkzaam was. Na deze periode begon het te kriebelen om meer uit mijn studie te halen, en om meer te focussen op huisvestingsvraagstukken.

Aestate geeft mij de kans om me verder te ontwikkelen als expert op het gebied van huisvesting. Met mijn analytische en pragmatische blik hoop ik samen met het Aestate team tot mooie creatieve oplossingen te komen. Een vooruitzicht waar ik heel enthousiast van word.

In de tijd dat ik niet aan het werk ben vind ik het leuk om te klussen en om creatief bezig te zijn. En als het mooi weer is mag ik graag parachutespringen.


Aestate is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van integrale verandering van organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening. We stellen ons elke keer de vraag: is er een andere manier om dit te doen? Zo blinken we uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven met een huisvestingsvraagstuk. We vallen op door het verbinden van mensen, inhoud en proces. We maken het onduidelijke duidelijk. Via deze aanpak blijven de oplossingen van Aestate uniek en proberen we het dagelijkse ‘leven’ voor mens en organisatie zo veel mogelijk te verbeteren.

Is uw interesse gewekt? Klik dan op het onderwerp waarvoor u een oplossing zoekt. Wij helpen u graag!

Huisvestingsadvies

Huisvestingsmanagement

Zorgvastgoed

Vastgoedadvies