Nieuws / 12 oktober 2018

Sinds september dit jaar ben ik werkzaam als trainee bij Aestate, tijd om mijzelf even voor te stellen. Ik ben Isabel Richardson, 21 jaar en woon in Nijmegen. Ik heb de opleiding Facility Management eerder dit jaar afgerond en deze functie bij Aestate is mijn eerste stap in het werkveld.

Gedurende mijn opleiding wekte de huisvesting / bouwkunde lessen en projecten het meest mijn interesse. Toen ik tijdens mijn afstudeerstage, door mijn onderzoek naar de gedragskant van Het Nieuwe Werken, in aanraking kwam met de zachte kant van huisvesting werd deze interesse alleen maar groter. Ik zie, naast het realiseren van passende huisvesting bij complexe situaties, het aansluiten van deze huisvesting op de organisatie en haar mensen dan ook als een uitdaging. Ik denk dat mijn inlevingsvermogen en probleemoplossende houding goed aansluiten bij het aangaan van deze uitdagingen. Uiteraard biedt Aestate mij ook de mogelijkheid om mij hier verder in te ontwikkelen, iets waar ik erg naar uitkijk!

In mijn vrije tijd geniet ik ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie. Daarnaast kom ik uit een honkbal / softbal familie en ben zelf dan ook regelmatig spelend op het softbalveld in Nijmegen te vinden.