Nieuws / 15 mei 2018

Blink jij uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels in relatie tot huisvesting?

Dan ben jij dé ontrafelexpert die wij zoeken!

Zie je uitdaging in het onduidelijke duidelijk maken? Denk je graag tien stappen vooruit, heb je een proactieve houding en wil je werken met een dynamisch jong team? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan!

(Junior) Huisvestingsadviseur (32-40 uur)

Door de grote toename in vragen van opdrachtgevers is Aestate doorlopend op zoek naar jonge, professionele en leergierige huisvestingadviseurs met een sterke persoonlijkheid die onze organisatie kunnen versterken. Hierbij is veel ruimte voor eigen initiatief.

‘Wij zijn Ontrafel experts’

Aestate is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van integrale verandering van organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening. Aestate geeft advies op het grensvlak van organisaties en gebouwen, vastgoedportefeuilles en de openbare ruimte. Hierin ligt de passie en de verbindende factor van het enthousiaste team van Aestate.

Momenteel werken we met 10 adviseurs en 3 afstudeerders aan de ontwikkeling van kennis die we in projecten inbrengen. De interne verhoudingen zijn te typeren als open, eerlijk, oprecht, kritisch en altijd opbouwend. Saamhorigheidsgevoel dragen wij hoog in ons vaandel.

Bij Aestate werk je met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, zowel in projecten als in de eigen organisatie. Mede door die vrijheid bestaan er legio kansen om te groeien. Professionele ontplooiing, inhoudelijke expertise, ondernemerschap en teamwork kunnen bij Aestate tot volle wasdom komen.

/Wat wij bieden

• Een professioneel team en volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en coaching.

• Een inspirerende werkomgeving met een informele sfeer.

• Interessante en uitdagende projecten bij zeer uiteenlopende opdrachtgevers.

• Marktconform salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op maat.

• Initieel een dienstverband (32 – 40 uur) voor 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

/Opleidingsniveau en werkervaring

• Academische werk- en denkniveau op het gebied van bouwkunde, (technische) bestuurskunde, (technische) bedrijfskunde of organisatiekunde.

• Een afgeronde HBO opleiding, WO opleiding is een pré.

• Affiniteit met het opstellen van strategische visies, businesscases, huisvestingsplannen, haalbaarheidsstudies en nieuwe flexibele huisvestingsoplossingen.

• Maximaal 3 jaar relevante werkervaring (ook starters van harte uitgenodigd om te reageren).

• Geen 9 tot 5 mentaliteit.

/De (junior) adviseur

Jij bent een teamspeler met overtuigingskracht en een goed gevoel voor sociale verhoudingen. Je wilt je graag verder ontwikkelen in het adviseurswerk en beschikt over uitstekende gespreksvaardigheden. Je bent sterk in plannen en organiseren. Bovendien werk je graag en gemakkelijk samen, maar kunt ook uitstekend zelfstandig opereren. En, je hebt gevoel voor humor.

/Reageren?

Ben jij die energieke (junior) adviseur met verandertalent en affiniteit met huisvestingstrajecten die klaar is voor een volgende stap in zijn/haar carrière? Stuur dan je motivatiebrief en cv per email naar sollicitatie@aestate.nl ter attentie van mevrouw dr. ir. P. Jongens, Directeur.

Uiteraard zijn wij graag bereid om vragen over deze vacature te beantwoorden. We zijn bereikbaar op 030 – 637 63 77 of middels het voornoemde emailadres.

Klik op onderstaande afbeelding om de vacature in PDF te downloaden.

Vacature in PDF