Nieuws / 13 juni 2018

Aestate (Odijk, vlakbij Utrecht) biedt mogelijkheden om af te studeren op een diversiteit aan onderwerpen binnen huisvesting.

Onder de naam AEcademy helpt Aestate studenten en pas afgestudeerden hun volgende stap te maken naar een glansrijke carrière. Doorlopend zijn we op zoek naar jong talent. We bieden nieuwe ontrafelexperts een dynamische kennis- en leeromgeving waar het vakgebied huisvestingsadvies tot leven komt. Zo wordt er nu onderzoek gedaan naar het verkleinen van de kloof tussen makers en gebruikers, het inzetten van kantoorruimte voor samenwerking met partners en de sociale versie van GROTIK.

AEcademy zoekt afstudeerders met ontrafeltalent

Afstuderen bij Aestate

Heb jij een afstudeeronderwerp en denk je dat wij daar goed in kunnen bijstaan, dan ben je bij ons meer dan welkom! Maar we kunnen jou ook helpen met het uitdenken van een actueel en interessant afstudeeronderwerp dat past binnen één van onze kerngebieden huisvestingsadvies en projectmanagement. Samen gaan we op zoek naar de beste manier om je afstudeeronderzoek tot een succes te brengen. De AEcademy wordt gerund door Pity Jongens en Jackie de Vries. Beide hebben ze veel academische ervaring als PhD en docent en dat merk je echt in de begeleiding.

Wie zijn wij

Aestate BV is een adviesbureau op het gebied van integrale verandering van organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening. We maken door integrale verandering een betere werk-, leer- en leefomgeving mogelijk. We denken vanuit veranderkracht van mens en organisatie. Aestate biedt onafhankelijk advies, begeleiding en ondersteuning aan verandering van organisatie, huisvesting, vastgoed, IT en facilitaire dienstverlening. We zijn een ervaren, dynamische organisatie die zich kan en wil aanpassen aan de behoeften van de omgeving.

We stellen ons elke keer de vraag: is er een andere manier om dit te doen? Zo blinken we uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven. We hebben altijd de behoefte om te verrassen met creatieve oplossingen die op draagvlak kunnen rekenen. Zo bouwen we aan verbindende omgevingen waar mensen kunnen excelleren.

Opleidingsniveau

Volg jij een opleiding aan een HBO- of WO-instelling en ben je op zoek naar een afstudeer- of stageplek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie gingen je voor… 

Lees hier meer over de onderzoeken van onze afstudeerders.

Sander Breugelmans

Tim van der Wal

Ester Baars (volgt binnenkort)

Belangstelling?

Ben jij die energieke student met verandertalent? Stuur dan je motivatiebrief en cv per email naar sollicitatie@aestate.nl ter attentie van mevrouw dr. ir. P. Jongens, Directeur.

Uiteraard zijn wij bereid om vragen te beantwoorden. We zijn bereikbaar op 030 – 637 63 77 of via het voornoemde emailadres.