Nieuws / 16 februari 2022

1 februari was het eindelijk zover; de casco oplevering van ons prachtige plekje in het Helix-gebouw in Leidsche Rijn. Inmiddels zijn we twee maanden verwijderd van onze verhuizing naar onze nieuwe Ontrafel-hub en wat hebben we er zin in! De aannemer is al druk bezig en de vloerbedekking ligt zelfs al.

Keuzes, keuzes, keuzes

Van dit moment willen we graag gebruik maken om meer te vertellen over onze keuzes die tot het definitieve concept hebben geleid. Zoals je waarschijnlijk in onze eerdere aankondiging hebt gelezen wordt onze nieuwe Hub een plek waar samenwerken en samenkomen centraal staat. Wat maakt dat het kantoor in dit hybride tijdperk van toegevoegde waarde zal zijn. Zo faciliteert onze nieuwe Hub ons door middel van een brainstormruimte waar we ons creatieve ei kwijt kunnen, een grote aanlandtafel om te lunchen en informeel bij te kletsen, een eigen vergaderruimte, en niet te vergeten de eenpersoonshokjes om ook op kantoor Teams meetings bij te kunnen wonen.  En voor het ‘gewoon kunnen werken’ verhuizen we uiteraard ook nog acht bureaus mee.

Indeelbare ruimte

We hebben ervoor gekozen de ruimte op meerdere manieren indeelbaar te maken en de vaste bouwkundige onderdelen aan de randen te plaatsen, zodat we het multifunctioneel kunnen gebruiken en uitproberen en in een aantal iteraties aanpassingen kunnen aanbrengen. Door met meubilair te schuiven, nieuwe producten uit te proberen en bijvoorbeeld ook te pilotten met soundscaping (het afspelen van achtergrondgeluiden die als prettig worden ervaren) en hybride vergadersets kan de huisvesting meehelpen in het uittesten van nieuwe inzichten. We worden dus proefkonijnen in onze eigen kantooromgeving!

Ontrafel-experts

Onze Hub is een plek waar de identiteit van Aestate in terugkomt; een knipoog naar het ontrafelen, de niet te vergeten tafelvoetbaltafel, duurzaam gebruik van materialen en uiteraard komen ook onze huisstijl kleuren terug in het interieur. De groene baan in het midden van de ruimte doorbreekt het “hoekige” van de ruimte en geeft tegelijkertijd de contouren van de informele zone weer.

Binnen Aestate vinden wij het belangrijk een bijdrage te leveren aan het welzijn en werkgeluk van onze medewerkers. Het uitgangspunt is dan ook dat de huisvesting hier een bijdrage aan levert. Zo komt er veel groen in het kantoor, kunnen de medewerkers gebruik maken van de algemene faciliteiten in het gebouw. Ook zetten we het team en de projecten waar we trots op zijn in de spotlight op verschillende plekken in het interieur. In levende lijve samenkomen en samenwerken is hetgeen wat we de afgelopen periode erg gemist hebben en waar we onze Hub volop voor gaan inzetten.

Welkom voelen aan de bar!

Tot slot willen we onze opdrachtgevers een welkom gevoel geven. Dit door hen te ontvangen aan onze bar en, onder het genot van een kop koffie, door onze proeftuin te wandelen.

Ons verhuisteam is deze weken druk aan de slag de inboedel verhuis-klaar te maken. Duurzaamheid en circulariteit staan hoog in het vaandel. Uitgangspunt is dan ook om zoveel mogelijk te gebruiken wat we al hebben, tenzij het niet meer aansluit op ons nieuwe concept.

Benieuwd naar de laatste stappen tot de verhuizing? Houd dan onze website en socials in de gaten.

 

Ook een huisvestingsvraag?

Neem voor meer informatie over deze huisvestingsopgave of vrijblijvend advies contact op via telefoonnummer 030 – 637 63 77.

Los ook mijn vraagstuk op!