Nieuws / 24 januari 2022

Van onze boerderij in Odijk naar een ontrafel hub in de stad: Aestate gaat verhuizen!

Na lange tijd te hebben genoten van onze boerderij in Odijk zijn we ons aan het voorbereiden om de verhuisdozen in te pakken. In april 2022 nemen wij onze intrek in het prachtige Helix-gebouw in Leidsche Rijn te Utrecht.

Eigen werkomgeving ontrafelen

Wat is er leuker dan onze ontrafelvaardigheden toepassen op onze eigen werkomgeving? Afgelopen tijd hebben we onze creativiteit en kennis erop losgelaten om tot een huisvestingconcept en definitief ontwerp te komen voor onze eigen huisvesting. Onze nieuwe plek in het Helix-gebouw wordt een echte Hub waar samenwerken en samenkomen centraal staat. Met deze nieuwe werkomgeving willen wij een proeftuin zijn, waarmee we laten zien hoe een kantoor in dit hybride tijdperk van grote toegevoegde waarde kan zijn voor alle collega’s. Brainstormen, digitaal overleggen, fysiek vergaderen en ontmoeten is waar dit nieuwe kantoor ons voornamelijk in gaat faciliteren. Om efficiënt en effectief met ruimte om te gaan is gekozen voor een concept waarbij alle noodzakelijke functies in onze eigen ruimte beschikbaar zijn. Daarnaast delen we in dit duurzame gebouw gemeenschappelijke voorzieningen, zoals de koffiebar, lunchhoek en vergader- en ontmoetingsplekken met de andere gebruikers.

Eerste ontwerp ons nieuwe kantoor gemaakt door Suzanne Ontwerpt

Ontrafel DNA

Ons DNA en ontrafelexpertise kun je zien en voelen in het frisse en creatieve ontwerp van Suzanne Ontwerpt. Samen met de praktische kennis en kunde van aannemer Van Zoelen zijn slimme en duurzame keuzes gemaakt om in sneltreinvaart – 4 maanden van idee tot resultaat – ons nieuwe kantoor klaar voor gebruik te maken.

We kijken uit om in april te starten op deze nieuwe locatie met onze collega’s en opdrachtgevers.

Of een eigen kantoor herinrichten?

Benieuwd naar het verdere traject tot en met de verhuizing en onze keuzes om tot het Aestate concept te komen? Houd dan onze website en socials in de gaten! Of neem contact op met Yvonne Janse via telefoonnummer 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar yjanse@aestate.nl voor je eigen kantoor en hybride werken vragenstukken?

Los ook mijn vraagstuk op!