“Het enthousiasme waarmee jij adviseert werkt aanstekelijk. Met jouw kennis van huisvesting en vastgoed als fundament.” 

 

Als adviseur huisvesting en vastgoed ben jij helemaal op je plek bij Aestate. Zie je het voor je? Het vraagstuk van jouw opdrachtgever is complex vanwege de bestuurlijke omgeving en de onduidelijkheid over wat men nu echt wil met de huidige panden. Wat is de onderliggende vraag? Nu komt het aan op jouw ontrafeltechniek. Of tactiek. Je neemt het voortouw in het team waarmee je werkt. Verdiept je in de materie én de mensen. Wie zijn de gebruikers en wat hebben ze nodig om succesvol te zijn? 

Na deze stap ben jij de persoon die bewaakt dat het te maken huisvestingsplan aansluit bij de organisatiedoelstellingen. Zowel voor de werkomgeving als op financieel gebied. Daarnaast ben je als spil binnen de huisvestingsadviestrajecten bedreven in het opstellen van: 

 • strategische visies 
 • flexibele huisvestingsoplossingen 
 • huisvestingsplannen 
 • programma’s van eisen 
 • haalbaarheidsstudies / businesscases 

Als adviseur huisvesting en vastgoed ben je gewend te communiceren op verschillende niveaus en houd je van werken met strakke deadlines. Aspecten als functionaliteit, kwaliteit en veiligheid spelen voor jou vanzelfsprekend een essentiële rol. Bij Aestate krijg je de kans deze ervaring uit te breiden én een volgende stap te zetten op het gebied van huisvestingsadvies. 

Team Aestate

Met zo’n 25 enthousiaste adviseurs blinkt Aestate uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderopgaven met een huisvestingsvraagstuk. Dit doen wij onafhankelijk en in verschillende sectoren voor organisatie, gebouw, IT en facilitaire dienstverlening. Onze succesformule? Het met elkaar verbinden van mensen, inhoud en proces. Het achterhalen van de échte vraag. En ons altijd af te vragen of er nog een andere manier is. Daarmee realiseren we passende oplossingen voor elk type huisvestingsvraagstuk. Dit doen we op het grensvlak van organisaties en gebouwen, vastgoedportefeuilles en de openbare ruimte. 

Aestate biedt jou

De mogelijkheid om je ambities op het gebied van huisvestingsadvies waar te maken. Je leergierigheid belonen we met aandacht voor jouw interesses binnen het vakgebied. We helpen jou deze kennis verder uit te bouwen. En kom je met nieuwe ideeën om een case aan te pakken? Dan bekijken we samen hoe we dit kunnen uitvoeren. We bieden je de mogelijkheid thuis, ergens anders of op het kantoor van Aestate te werken. Onze organisatie bruist van expertise en innovatie. Iedereen gaat voor de beste oplossing en wil voorop lopen in de markt. Zo maken we elkaar en dus ook jou, steeds beter. 

Jij blinkt uit in…

Anderen enthousiasmeren over jouw ideeën. Je geniet ervan betere oplossingen te vinden voor huisvestingsvraagstukken. Of de aanpak steeds iets te veranderen, waardoor ruimte ontstaat voor vernieuwing. Daarin ben jij een aanwinst voor Aestate. We groeien namelijk hard en leggen de lat steeds weer wat hoger. Door continu te vernieuwen bijvoorbeeld. Met jouw drive en ambitie op het gebied van huisvesting en vastgoed ben je een mooie aanvulling op ons team. Je aanstekelijke energie wint snel het vertrouwen van collega’s en opdrachtgevers. 

Ontrafelexperts

Je bent bij Aestate onderdeel van een team professionals waar kennis delen en elkaar versterken voorop staat. Naast het ontrafelen van huisvestingsvraagstukken natuurlijk. Een kink in de communicatie bespreken we direct, we houden van openheid. Ons nieuwe kantoor in het Helix te Utrecht. En dit is – nu het weer een beetje kan – een plek om te ontmoeten, samen te werken en plezier te hebben. Niemand wil die overheerlijke vrijdagmiddag-tosti’s immers missen. En iedereen wil punten scoren met een potje tafelvoetbal, of coronaproof tafeltennis.  

Daarnaast krijg je: 

 • marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, met bonusregeling 
 • een arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek voor jou samengesteld 
 • coachings- en opleidingsmogelijkheden 
 • laptop en telefoon 
 • een leaseauto of reiskostenvergoeding en NS businesskaart 
 • ruimte om vanuit huis, kantoor of elders te werken 

Jij brengt?

 • een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van bouwkunde, civiele techniek, (technische) bedrijfskunde of vastgoedkunde 
 • minimaal 3 jaar ervaring in advisering op het gebied van projectmanagement, huisvestingsadvies, portefeuille- en/of assetmanagement 

Solliciteer direct

Er valt altijd genoeg te ontrafelen, maar ben je er toch al uit? Mail dan je motivatie en CV naar: sollicitatie@aestate.nl ter attentie van Pity Jongens, directeur Aestate. 

Heb je nog vragen over de vacature adviseur huisvesting bij Aestate? We beantwoorden deze graag! Je bereikt ons via 030-637 63 77 of sollicitatie@aestate.nl. 

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld! 

 

Onze specialist:

Pity Jongens

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf