Vacature adviseur huisvesting en vastgoed

Als huisvestingsadviseur ben jij helemaal op je plek bij Aestate. Zie je het voor je? Het vraagstuk van jouw klant is complex vanwege de bestuurlijke omgeving en de onduidelijkheid over wat men nu echt wil met de huidige panden. Wat is de onderliggende vraag? Nu komt het aan op jouw ontrafeltechniek. Of tactiek. Je neemt het voortouw in het team waarmee je werkt. Verdiept je in de materie én de mensen. Wie zijn de gebruikers en wat hebben ze nodig om succesvol te zijn? Na deze stap ben jij de persoon die bewaakt dat het te maken huisvestingsplan aansluit bij de organisatiedoelstellingen. Zowel voor de werkomgeving als op financieel gebied.

Medewerkers
Pity Jongens Directeur / Senior adviseur
Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Word ontrafelexpert!

Daarnaast ben je als spil binnen de huisvestingsadviestrajecten bedreven in het opstellen van: flexibele huisvestingsoplossingen, haalbaarheidsstudies, businesscases en strategische visies.

Als adviseur huisvesting ben je gewend te communiceren op verschillende niveaus en houd je van werken met strakke deadlines. Aspecten als functionaliteit, kwaliteit en veiligheid op het gebied van huisvesting spelen voor jou vanzelfsprekend een essentiële rol. Bij Aestate krijg je de kans deze ervaring uit te breiden en een volgende stap te zetten op het gebied van huisvestingsadvies.

Team Aestate

Met zo’n 20 enthousiaste adviseurs blinkt Aestate uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven met een huisvestingsvraagstuk. Dit doen wij onafhankelijk in verschillende sectoren voor organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening. Onze succesformule? Het met elkaar verbinden van mensen, inhoud en proces. Het achterhalen van de échte vraag. En ons altijd af te vragen of er nog een andere manier is. Daarmee realiseren we passende oplossingen voor elk type huisvestingsvraagstuk. Dit doen we op het grensvlak van organisaties en gebouwen, vastgoedportefeuilles en de openbare ruimte.

Aestate biedt jou

De mogelijkheid om je ambities op het gebied van huisvestingsadvies waar te maken. Je leergierigheid belonen we met aandacht voor jouw interesses binnen het vakgebied. We helpen jou deze kennis verder uit te bouwen. En kom je met nieuwe ideeën om een case aan te pakken? Dan bekijken we samen hoe we dit kunnen uitvoeren. De omgeving waarin je werkt, ofwel het kantoor van Aestate, bruist van expertise en innovatie. Iedereen gaat voor de beste oplossing en wil voorop lopen in de markt. Zo maken we elkaar en dus ook jou, steeds beter.

Ontrafelexperts

Je bent bij Aestate onderdeel van een team professionals waar kennis delen en elkaar versterken voorop staat. Naast het ontrafelen van huisvestingsvraagstukken natuurlijk. Een kink in de communicatie bespreken we direct, we houden van openheid. Vrijdagmiddag werken alle adviseurs die vaak bij de klant zitten, op kantoor. Niemand wil die overheerlijke vrijdagmiddag-tosti’s immers missen. En punten scoren met een potje tafelvoetbal. Jouw standplaats is Utrecht Leidsche Rijn, ons kantoor in het Helix!

Daarnaast krijg je:

  • een marktconfrom salaris passend bij jouw ervaring
  • een arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek voor jou samengesteld
  • coachings- en opleidingsmogelijkheden
  • laptop en telefoon
  • een leaseauto of reiskostenvergoeding
  • ruimte om vanuit huis te werken als het werk dat toelaat.
Kantoor van Aestate
"Het enthousiasme waarmee jij adviseert over vastgoedmanagement werkt aanstekelijk. Met jouw kennis van huisvesting als fundament."
Gecertificeerd met Programma van Eisen | Aestate

Jij blinkt uit in…

Anderen enthousiasmeren over jouw ideeën. Je geniet ervan betere oplossingen te vinden voor huisvestingsvraagstukken. Of de aanpak steeds iets te veranderen, waardoor ruimte ontstaat voor vernieuwing. Daarin ben jij een aanwinst voor Aestate. We groeien namelijk hard en leggen de lat steeds weer wat hoger. Door continu te vernieuwen bijvoorbeeld. Met jouw drive en ambitie op het gebied van huisvesting ben je een mooie aanvulling op ons team. Je aanstekelijke energie wint snel het vertrouwen van collega’s en klanten.

Jij brengt

Een afgeronde wo-opleiding op het gebied van bouwkunde, (technische), bedrijfskunde of vastgoedkunde en minimaal 3 jaar ervaring in advisering op het gebied van huisvesting, portefeuille- en/of assetmanagement. Eerdere werkervaring bij een adviesbureau is een pré.

Voor de voortgang van de huisvestingstrajecten is het handig als je beschikbaar bent op momenten dat dit nodig is. Die flexibiliteit heeft voor deze functie van minimaal 32 uur een grote pré.

Solliciteren

Er valt altijd genoeg te ontrafelen, maar ben je er toch al uit? Mail dan je motivatie en CV naar: sollicitatie@aestate.nl ter attentie van Pity Jongens, directeur Aestate.

Heb je nog vragen over de vacature adviseur huisvesting bij Aestate? We beantwoorden deze graag! Je bereikt ons via 030-637 63 77 of sollicitatie@aestate.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Contact opnemen met Aestate