Aestate bevindt zich in een periode van grote groei. Deze groei is te zien in de hoeveelheid markten waarin zij werken, de ontwikkeling in specialismen en de personele omvang van Aestate. Aestate is door haar groei in de hoeveelheid markten en de ontwikkeling in specialismen terecht gekomen in een markt waarbij de  aandacht voor werkgeluk in de werkomgeving hoog ligt. Dit is ook te herleiden uit de algemene tendens in Nederland als het gaat om werkgeluk. Deze aandacht voor werkgeluk is ook opgenomen in het businessplan voor 2020-2021 van Aestate.

“Aestate inzicht geven in hoe zij zowel zichzelf als andere organisaties kunnen helpen tot meer werkgeluk”

Vanwege de vraag van opdrachtgevers in de markt is Aestate op zoek naar een manier waarop zij invulling kan gaan geven aan hoe de werkomgeving kan bijdragen aan het werkgeluk van de medewerker, in haar advies richting opdrachtgevers. Met de werkomgeving wordt in dit onderzoek gefocust op de onderlinge sfeer en  het interieur en niet de technische aspecten die standaard in het Programma van Eisen staan, zoals daglicht, ventilatie of de hoeveelheid stopcontacten.

Download het onderzoeksrapport »

Afstudeeronderzoek: Het interieur leidt tot werkgeluk in betekenisvol werk

Inzicht in het werkgeluk bij Aestate
Concrete handvatten voor verbetering
Steeds meer werkgevers zijn zich bewust van de rol

Doelstelling

Dit onderzoek draagt bij aan de kennis van de adviseurs van Aestate over het werkgeluk van kantoormedewerkers binnen hun dienstverlening. Dit leidt tot binding en behoud van professionals. Hiermee vergroot Aestate de kennis in hun aanbod waarmee zij een stukje extra dienstverlening bieden en dit kan indirect leiden tot een stevigere concurrentiepositie in de markt.

Meer informatie

Wil je meer weten over het onderzoek ‘Het interieur leidt tot verbinding, voldoening, plezier en vitaliteit in betekenisvol werk’? Neem dan contact op met Tessa en Aestate via 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl

Meer over onze AEcademy