Aestate organiseert masterclass: “De nieuwe weg naar Het Nieuwe Werken”.

Veel organisaties hebben al enige tijd Het Nieuwe Werken, ofwel het flexwerken, geïntroduceerd. Hierbij lopen ze echter tegen meerdere problemen aan; een gepersonaliseerde werkomgeving, claimgedrag en geen druktespreiding over de week zijn hier voorbeelden van. Maar ook de medewerker zelf ervaart sinds het flexwerken problemen, zoals in het vinden van een werkplek en het in contact blijven met collega’s.

Ervaart uw organisatie ook problemen rondom het flexwerken en bent u benieuwd naar de specifieke oorzaken hiervan? Schrijft u zich dan in voor deze masterclass en ontdek de nieuwe weg naar Het Nieuwe Werken van uw organisatie.

Wat kunt u verwachten?

Gedurende deze interactieve masterclass bespreken we de problemen binnen uw gehele organisatie. We gaan op zoek naar de oorzaken en gerichte oplossingen door middel van een brainstormsessie.

De masterclass is als volgt opgebouwd:

 • Inzichtelijk maken van niet alleen uw problemen, maar ook de problemen die uw collega’s ervaren rondom het flexwerken.
 • Met behulp van de kennis en het beeld van de gehele organisatie stellen we de oorzaken van de problemen vast.
 • Door middel van creativiteit, kennis en ervaringen ontwikkelen we passende oplossingen voor de problemen binnen uw organisatie.
 • Tot slot bespreken we een casus van een organisatie waarbinnen onderzoek is gedaan naar de problemen rondom het flexwerken.

Uiteraard passen we gedurende deze masterclass de kennis die wij vanuit onderzoek en eerdere ervaringen hebben opgedaan toe.

Wanneer?

 • De Masterclass vindt plaats op 16 april 2019.
 • Locatie en exacte tijdstip worden nog bekend gemaakt.

Om met deze masterclass tot optimaal resultaat te komen, is een mix van deelnemers van belang: /Directie /Facilitaire organisatie /Huisvestingsafdeling /Middenmanagement /Medewerkers.

Direct inschrijven

  Persoonsgegevens:

  Bedrijfsgegevens:

  Onze specialist:

  Isabel Richardson

  Medior adviseur

  030 - 637 63 77

  Isabel Richardson