Huisvestingsconcept

Wat voor een huisvestingsconcept pas je toe binnen jouw organisatie? Straalt de huisvesting de identiteit van jouw organisatie uit? Wat voor materialen komen terug in de huisvesting? Wat voor type gebouw past het beste bij de werkprocessen? Deze elementen komen voort uit het huisvestingsconcept. Het huisvestingsconcept wordt gevormd door de uitgangspunten voor de huisvesting, in lijn met het DNA van de organisatie en haar werkprocessen.

standaard-topafbeelding
Tessa Butter Medior adviseur
Tessa Butter

Integrale benadering

In de huisvestingsstrategie wordt vastgelegd hoe de huisvesting bijdraagt aan het realiseren van de organisatiedoelen. Vervolgens is in het strategisch huisvestingsplan inzicht gecreëerd in de noodzakelijke ingrepen om de huisvestingsstrategie te realiseren. Hieruit volgen kaders voor het huisvestingsconcept. Onze ontrafelexperts helpen je graag bij de vertaling naar een passend huisvestingsconcept. De huisvesting is geen op zichzelf staand element, maar betreft een integrale benadering van het werkplekconcept, IT, services, middelen en het gedrag van de gebruikers. Daarnaast zijn de technische en esthetische kwaliteit van de huisvesting van belang.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen
Bezig met laden...
{{ stepID }} {{ getStepName(stepID) }}

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?
Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?
Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)
Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.
Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?
Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Componenten definiëren

Aestate helpt je bij het vaststellen van functies en prestaties van het gebouw. Evenals de uitstraling van de huisvesting. Samen definiëren we de componenten die nodig zijn bij het uitvoeren van de werkprocessen. De manier van werken beïnvloedt de indeling en het gebruik van de ruimtes. Ontmoeten, samenwerken en communicatie worden steeds belangrijker.

huisvestingsadvies-adviseurs
Werkplekconcepten door Aestate
Ontmoeten, samenwerken en communicatie worden steeds belangrijker.
Banner huisvestingsadvies | Aestate

Ondersteuning

Naast het creëren van de geschikte ruimtes hiervoor is het ook belangrijk om over de juiste IT en services te beschikken om dit te ondersteunen. Ook horen hier gedragsregels bij, zodat de medewerkers weten hoe het concept gebruikt wordt. Hetzelfde geldt voor het uitvoeren van concentratiewerkzaamheden. Hiervoor moet niet alleen een geschikte stilteruimte gecreëerd worden, maar moeten ook de ondersteunende IT en services ter beschikking gesteld worden. Net als de gedragsafspraken die hierover gemaakt moeten worden.

Van ontwerp tot nazorg

Onze experts helpen je graag met het integraal benaderen van het huisvestingsconcept, van ontwerp tot nazorg. Neem voor meer informatie direct contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via e-mail naar info@aestate.nl.

Neem direct contact op!
Een greep uit onze projecten
Wij ontrafelen voor: