Nieuws / 18 september 2019

Mark Leendertse begon in september als adviseur bij Aestate / ontrafelexperts. “En wat een fijne start; van software tot kennismakingsronde en OV-kaart, alles was geregeld. De laatste jaren hield ik mij bij WorkWire al bezig met uiteenlopende huisvestingsvraagstukken. Het zoeken naar passende oplossingen voor complexe opgaven leerde ik tijdens mijn studie industrieel ontwerpen (TU Delft).

Een vraagstuk bekijk ik graag vanuit verschillenden perspectieven; de organisatie, de techniek, en boven alles de medewerker. Door de vraag eerst duidelijk te framen, wordt het makkelijker om de context te begrijpen en structuur aan te brengen. Zo werk ik stapsgewijs naar de juiste oplossing. Altijd leuk om de klant te verbazen door op verschillende abstractieniveaus naar de vraag te kijken, van juiste werkplek tot strategische visie. Haha, zoals echte ontrafelexperts doen. Dus bij Aestate zit ik helemaal op mijn plek.”

Ruimte om je te ontwikkelen

Trainee Ester Baars: “Vorig jaar studeerde ik voor mijn bachelor Facility Management af bij de Aestate AEcademy. De zomer erna bleef ik een paar maanden bij hen werken. Daarna begon ik met de internationale master Facility and Real Estate Management aan Saxion en University of Greenwich. Inmiddels zit ik in de laatste fase en ben ik weer terug bij Aestate!

Als trainee houd ik me nu vooral bezig met ondersteuning bij verschillende projecten, zoals de Gemeente Zevenaar. Aan het einde van het jaar ga ik voor een aantal maanden reizen, naar Nieuw Zeeland en Australië. Daarna kom ik natuurlijk terug. Aestate geeft je namelijk de ruimte je verder te ontwikkelen tijdens het werken aan diverse uitdagende projecten. En dat in een leuke werksfeer. Super om weer terug te zijn!”

Contact

Wil je kennismaken met Mark en Ester of hen direct een huisvestingsvraagstuk voorleggen? Neem contact op voor een afspraak via 030 – 637 63 77 of info@aestate.nl