Nieuws / 16 juli 2021

Na een periode van hard werken hebben onze drie afstudeerders hun diploma op zak. Gefeliciteerd! Bernice Kieft, Lara Rouschop en Jetske de Graaf hebben met veel enthousiasme en trots hun afstudeeronderzoeken gepresenteerd aan onze collega’s. 

Woensdag 14 juli presenteerden zij hun afstudeeronderzoek in huisvestingsadvies vanuit de verschillende invalshoeken als de invloed van de fysieke thuiswerkomgeving op de productiviteit, de life long learning omgeving en de fysieke beweging in de werkomgeving. De uitkomsten van de onderzoeken gebruiken we als frisse input om ons huisvestingsadvies nog verder aan te kunnen scherpen. 

Ook dit jaar konden wij, vanwege de huidige omstandigheden, niet het gebruikelijke Aestate AEcademy feestje organiseren. Om onze afstudeerders toch over hun onderzoek en traject te laten vertellen hebben we het dit jaar weer op digitale wijze vormgegeven.  

Afstuderen aan de Aestate AEcademy 

Wil je ook afstuderen aan de Aestate AEcademy? We helpen je graag met een mooie start van je carrière in huisvestingsadvies.  

Contact 

Neem voor meer informatie, neem contact op met ons afstudeerlab: stuur een e-mail naar afstudeerlab@aestate.nl t.a.v. Pity Jongens