Nieuws / 20 maart 2020

Helaas is er geen ontkomen meer aan. Het Coronavirus heeft invloed op heel Nederland en met de nieuwe maatregelen van het RIVM vereist dat voor veel bedrijven de nodige creativiteit. Zo ook voor ons. Onze ontrafelexperts hebben hun werkplekken thuis zo ingericht dat wij de komende weken nog steeds voor jou en jouw vraagstukken klaar kunnen staan. Maar wat betekent het Coronavirus voor de werkzaamheden van Aestate?

Binnen Aestate volgen wij de richtlijnen van het RIVM. Hierdoor zijn wij genoodzaakt om op afstand te werken. Aestate blijft goed bereikbaar via e-mail, telefoon en via de website. Wel hebben wij verschillende maatregelen getroffen:

 

  • Om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, werken onze ontrafelexperts zoveel mogelijk vanuit huis en worden afspraken met externen telefonisch of digitaal gedaan;
  • Bij ziekteverschijnselen (bijvoorbeeld verkoudheid) zijn onze ontrafelexperts thuis en in geen geval op kantoor;
  • Mocht één van onze ontrafelexperts toch een offline afspraak hebben, dan is hij/zij verplicht om voor en na deze afspraak de handen te wassen/desinfecteren. Tijdens afspraken vermijden wij hierin fysiek contact (zoals handen schudden) en blijven we op gepaste afstand (minimaal anderhalve meter).

 

Voor nu is het denken in oplossingen. Aestate zal de komende weken doorgaan met het op afstand uitvoeren van projecten, creatieve online sessies en advieswerk. Daarnaast zullen wij blijven mee ontwikkelen aan creatieve oplossingen in deze tijd. Wij helpen jouw organisatie graag om, júist digitaal, de huisvestingsontwikkeling te versnellen en waar nodig klaar te maken voor alle nieuwe inzichten die deze periode gaat opleveren; leren op afstand, werken op afstand, vitaliteit en werkgeluk in de thuiswerkomgeving.

Ook is het mogelijk om samen met jou een visie, strategie of plan van aanpak op te stellen voor de huisvesting van jouw organisatie. Hierin kunnen we de lessen integreren die we met z’n allen op dit moment met het ‘alles op afstand’ leren.

Wil jij weten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact op met Daniël Koningen via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar dkoningen@aestate.nl

Het team van Aestate wenst je veel sterkte, gezondheid en succes de komende periode.