Nieuws / 19 december 2019

Ontwikkelingen in technologie, op het gebied van duurzaamheid en de gevolgen hiervan voor de samenleving beïnvloeden de manier waarop mensen met elkaar samenwerken. En natuurlijk de omgeving waarin ze dit doen. Bij Aestate vinden we het belangrijk onze kennis up-to-date te houden om hierin toekomstgericht te kunnen adviseren. Daarom organiseren we met enige regelmaat kennissessies voor medewerkers en masterclasses voor relaties.

De beste online versie van jezelf

Het nuttige en aangename werden gecombineerd tijdens de ontbijt-kennissessie ‘De beste online versie van jezelf’ voor medewerkers van Aestate. Hoe maak je optimaal gebruik van Linkedin om met je stakeholders in gesprek te blijven? En hoe profileer jij jezelf op LinkedIn? Weten mensen in jouw netwerk met welke vragen ze bij je terecht kunnen? Vragen waar gastspreker Bas Westland ons als LinkedIn-kenner op inspirerende wijze alles over kon vertellen.

Een kennissessie is pas compleet als je zelf actief aan de slag gaat, en dat hebben we gedaan. De eerste stappen in het zo goed mogelijk bedienen van je netwerk op LinkedIn zijn gezet.

Masterclasses 2020

In 2020 organiseert de Aestate Aecademy nieuwe masterclasses in huisvesting en vastgoed. Volg ons op LinkedIn of houd de website in de gaten voor meer informatie. Heb je onderwerpen die volgens jou op deze agenda moeten? Laat het ons dan weten via info@aestate.nl