Nieuws / 12 juni 2020

Als onderdeel van de Aestate | Aecademy is afgelopen woensdagochtend een masterclass gegeven door onze associé Kirstin de Boer, met als thema ‘Basiskennis laboratoria voor huisvestingsadviseurs’. Kirstin was onder andere betrokken bij de ontwikkeling van het VU O|2 te Amsterdam en weet ontzettend veel over laboratoria. Bij de masterclass waren negen enthousiaste ontrafelexperts zowel digitaal als fysiek aanwezig. Dit laatste gebeurde uiteraard op gepaste afstand.

In de masterclass is dieper ingegaan op de verschillende soorten laboratoria die er zijn en de activiteiten die daarbinnen worden uitgevoerd. Er is besproken welke apparatuur en materialen er gebruikt worden in een lab en wat vervolgens belangrijke aspecten zijn waar rekening mee gehouden moet worden. Want wat zijn nou de aandachtspunten bij het inrichten van een lab en hoe waarborg je de veiligheid? Wat zijn ondersteunende ruimtes die een laboratorium nodig heeft en wat is de wisselwerking tussen het werken in een lab en het werken op kantoor?

Kirstin heeft tijdens deze interactieve masterclass antwoord gegeven op deze vragen. Aestate is bij verschillende lab gerelateerde projecten betrokken. Dat maakt dat het voor al onze adviseurs interessant is hier meer over te weten.

Naderhand is de kennis van onze ontrafelexperts getest aan de hand van een quiz. De winnaars zijn een scheikunde pakket rijker, om zo thuis nog meer van de laboratorium sfeer te proeven.

Benieuwd wat Aestate op het gebied van labs voor jou kan betekenen?

Neem contact op!

Aestate Kirstin masterclass lobratoria