Nieuws / 28 juni 2019

Na vele jaren met diverse verantwoordelijke functies in het financiële segment vond Walter het tijd voor een nieuwe uitdaging. En die vond hij in de functie van senior medewerker bedrijfsvoering bij Aestate. Het kunnen meebewegen in alle ontwikkelingen maar wel zelf blijven navigeren (op cijfers) sprak hem enorm aan.

“Ik geniet van het werken met cijfers om daarmee anderen inzicht te geven in zaken. Welke scenario’s zijn er en wat voor plannen kun je maken? Juist in die vertaalslag van financieel-technisch naar tastbare feiten en mogelijkheden ligt mijn ambitie.

Dynamisch team

Mijn indruk na twee weken Aestate? Wat een dynamisch team. Iedereen is overal inzetbaar. En zoveel kennis op één plek! Je merkt het in de onderlinge communicatie en tijdens het kennisoverleg. En ja, de tafelvoetbaltafel wordt graag gebruikt om even op te laden. Als senior medewerker financiën heb ik ervaring in het vereenvoudigen van financiële rapportages tot begrijpelijke inzichten. Die ervaring wil ik bij Aestate / ontrafelexperts verder uitbouwen. Mijn motto daarbij: ‘keep it simple’.”

Contact

Wil je meer weten over Walter Sodderland en het team ontrafelexperts van Aestate? Kom gerust eens langs! Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl

We zijn op zoek naar nog meer nieuwe collega’s: bekijk de openstaande vacatures.