Nieuws / 12 juni 2019

Een van de onderdelen binnen het thema duurzaamheid van de gemeente Heemstede is de verduurzaming van de gemeentelijke vastgoedportefeuille. Hun doelstelling: een volledig energieneutrale vastgoedportefeuille in 2030. Aestate treedt op als kwartiermaker in de opstartfase en als programma- en projectmanager in de realisatiefase om de verduurzamingsambitie te bereiken.

Routekaart duurzaamheid

De verduurzamingsopgave van de gemeente Heemstede is naast een strategische ook een technisch-bouwkundige een opgave. De gemeente vroeg Aestate om advies bij het energieneutraal maken van een drietal panden: het raadhuis, de oude bibliotheek en de gemeentewerf. Aestate schakelt en verbindt binnen de gemeente op alle niveaus, zowel op organisatorisch- als vastgoedportefeuille-niveau. Als kwartiermaker maakten we voor de gemeente de routekaart voor de verduurzaming van de vastgoedportfeuille.

Meer weten?

Lees meer over onze aanpak van deze duurzaamheidsopgave of neem direct contact via telefoonnummer 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl