Nieuws / 17 april 2019

Hoe bepaal je de juiste duurzaamheidsvisie voor jouw organisatie? Het opstellen van een ambitiedocument of de vertaling naar een routekaart voor het verduurzamen van de vastgoedportefeuille: onze aanpak staat als een huis. Hierin nemen we niet alleen vastgoed, maar juist ook de omgeving en de mensen mee.

Hoe duurzaam is een gebouw dat energieneutraal is, maar alleen per auto bereikbaar? Of werkplekken heeft die maar 60 procent van de tijd worden gebruikt? De ontrafelaars van Aestate adviseren organisaties in de ontwikkeling van hun visie op duurzaamheid.

We doen dit sinds kort ook voor de gemeente Heemstede, de gemeente Zevenaar en de gemeente Nissewaard. Meer hierover binnenkort op onze website.

Duurzame blik op de weg

We geven zelf graag het goede voorbeeld. Zoals werken in een energieneutraal pand en klanten begeleiden in duurzaam gebruik van hun werkomgeving. Zo rijden onze ontrafelexperts wel auto, maar uiteraard elektrisch. En als het kan, pakken ze de trein.

We lichten vast een tipje van de sluier op over een nieuw gezicht op de weg. In de nieuwsbrief van juni meer. En natuurlijk via social media: volg Aestate door onze pagina te liken of via #ontrafelexperts.

Kom langs!

Neem voor meer informatie over het verduurzamen van vastgoed of gewoon een goed gesprek over de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl

Bekijk ook onze vacature adviseur duurzaam vastgoed. Ben of ken jij iemand die duurzaamheid hoog op de verlanglijst heeft staan? Je bent welkom in Odijk!