Nieuws / 19 april 2019

Na het behalen van mijn Bachelor Facility Management ging ik op zoek naar mijn eerste baan. Best lastig als je heel veel leuk vindt. Dat het iets met huisvesting moest zijn, was duidelijk: ik had een minor huisvesting gevolgd en het was het centrale thema bij mijn afstuderen. En ja, dan kom je natuurlijk snel de ontrafelexperts van Aestate tegen!

Inmiddels ben ik begonnen als trainee. Wat kun je in korte tijd veel leren! De komende periode werk ik mee aan verschillende leuke projecten. Super vind ik dat. Waar ik voldoening uit haal? Met elkaar iets moois neerzetten. Ik ben een echte teamplayer. En de eindgebruiker blij kunnen maken omdat wij goed naar hen geluisterd hebben. Is er een moeilijk vraagstuk? Dan zie ik dat als een uitdaging om op te lossen.

Het is een beetje spannend zo’n eerste baan, maar ik voel me thuis in het team ontrafelaars. Het was de juiste keuze en ik heb enorm veel zin in het verdere traineetraject bij Aestate!

Kennismaken met Lotte?

Kom gerust langs, je bent welkom in Odijk. Laat het ons dan eerst even weten via 030 – 637 63 77 of info@aestate.nl zetten we de koffie vast voor je klaar 😉

Aestate groeit! En zoekt nog meer ontrafelaars. Misschien iets voor jou of iemand die je kent? Bekijk snel onze vacatures.