Nieuws / 27 februari 2024

Dennis werd geboren in Utrecht en groeide op in IJsselstein. Na de HAVO studeerde hij Bedrijfseconomie in Amsterdam, maar stopte al snel. Vervolgens koos hij voor Ruimtelijke Ordening en Planologie aan de Hogeschool Utrecht en behaalde daar zijn propedeuse. Met drie diploma’s op zak begon hij aan de Bachelor Bouwkunde aan de TU Delft. Tijdens zijn master Management in the Built Environment presenteerde hij een vastgoedstrategie, wat zijn interesse in het ontwikkelen en beheren van bestaand vastgoed aanwakkerde.

Keuze voor Aestate

Waarom koos hij voor Aestate? “Het vooruitzicht om te werken aan grote vastgoedportefeuilles die geleidelijk moeten worden verduurzaamd.” De uitdaging van het omgaan met een grote hoeveelheid data om waardevolle strategieën te ontwikkelen voor organisaties sprak hem aan. “Daarnaast sprak ook de ontspannen, vriendelijke en collegiale sfeer me aan tijdens de eerste gesprekken bij Aestate.”

Dennis is aan de slag als trainee bij Aestate, en kijkt al mee bij verschillende opdrachten. Hij kijkt er naar uit om zijn collega’s binnen het team beter te leren kennen en een bijdrage te leveren aan het team en de projecten.

Welkom bij het team Dennis!