Nieuws / 3 juni 2019

Hoe organiseer je huisvesting waarbij kennisdelen en gezamenlijke doelen behalen centraal staan? Jackie de Vries neemt tijdens deze workshop ‘Campus as a Service’ op Campus Day succesvolle én minder succesvolle praktijksituaties op een interactieve manier onder de loep. Als partner van Smart WorkPlace is Aestate medeorganisator van Campus Day op 20 juni. Aan de hand van keynotepresentaties en workshops gaan we de dialoog aan over community op de campus: hoe werken gebruikers van de campus optimaal samen en kun je de huisvesting het beste organiseren? Je kunt je nog voor de workshop aanmelden.

Kritische succesfactoren

Deeleconomie en inhoudelijke samenwerkingen tussen organisaties leiden tot een veranderende vraag binnen de huisvestingsbranche. Samenwerken voor het behalen van organisatiedoelstellingen staat hierbij centraal, met kennisdeling als meerwaarde. In de workshop ‘campus as a service’ bespreken we kritische succesfactoren aan de hand van praktijksituaties. De nadruk ligt op integrale huisvesting die verder gaat dan tijd- plaats- en apparaatonafhankelijk werken.

Hoe werkt dit in de praktijk? Waar eerst werd samengewerkt vanuit winstoogpunt, gebeurt dit nu om primaire organisatiedoelen te behalen. Het gaat niet meer om het aanbieden van serviced offices maar om het creëren van voorzieningen waarin kennisdeling centraal staat. Hoe ga je om met governance, kwaliteit en inhoudelijke meerwaarde voor een succesvol samenwerkingsconcept?

Jackie de Vries neemt  succesvolle én minder succesvolle praktijksituaties op een interactieve manier onder de loep.

Aanmelden

Aestate verzorgt de workshop ‘Campus as a service’ tijdens Campus Day op donderdag 20 juni van 13:30 tot 14:15 uur. Schrijf je direct in voor Campus Day en meld je aan voor de workshop.

 

Campus Day is een initiatief van Smart WorkPlace en haar partners Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en Twynstra Gudde. Dagvoorzitter is Wim Kooyman (Smart WorkPlace).