Welk pad heb je bewandeld voor Aestate?

Voordat Daniël begon bij Aestate heeft hij op de Hogeschool van Amsterdam de bachelor bouwtechnische bedrijfskunde gevolgd, waarna hij de universitaire bachelor en master bouwkunde (track management in the built environment) heeft afgerond op de TU Delft. "De gebouwde omgeving en de verandering daarvan heeft mij altijd gefascineerd. Het is prachtig om te zien dat door het samenwerken van organisaties ontwikkelingen tot stand komen"

Via de jaarlijks terugkomende Real Estate Career Day (RECD) op de TU Delft is Daniël meer te weten gekomen over Aestate. In 2016 heeft hij zelfs mee mogen doen met een ontrafelworkshop. Onlangs zag hij de vacature voor adviseur huisvesting openstaan op de website van Aestate. "De vacature sprak mij direct aan. De wijze waarop Aestate tot een oplossing kwam voor de case op RECD sprak mij erg aan. Graag zou ik mij verder ontwikkelen in het zoeken naar oplossingen voor complexe vraagstukken. Bij Aestate ga ik aan de slag als trainee. Hier kan ik mij volop ontwikkelen, aan huisvestingsplannen werken en organisaties adviseren over het managen van vastgoed."

Wat is je drive?

Tijdens Daniëls studie heeft hij meerdere keren moeten zoeken naar antwoorden op complexe (organisatorische, ruimtelijke en bouwkundige) vraagstukken. En dit is ook wat hij zo leuk vindt aan dit vak. "Wat mij drijft is het komen tot een passende oplossing voor een complex probleem binnen gestelde kaders, in een multidisciplinair team. Samen naar een oplossing toewerken, door een probleem vanuit verschillende invalshoeken te belichten geeft mij veel voldoening en waardering."

Nieuws

25 april: Real Estate Career Day!

Daniël Brandon - 17 april 2023
Real Estate Career Day

Mijn specialisaties

/ Huisvestingsconcepten
/ Data

Projecten