Na de studies bouwtechnische bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool en bouwkunde aan de TU Eindhoven heeft Jackie als facilitair- en vastgoedmanager in acht jaar tijd voor twee verschillende GGZ instellingen gewerkt. Daarnaast is zij 1,5 jaar als management consultant bij verschillende opdrachtgevers in dienst geweest. "In 2007 ben ik gepromoveerd op de meerwaarde van huisvesting voor hoger onderwijs aan de TU Delft en heb ik mij bezig gehouden met onderzoek naar campusontwikkelingen in Nederland." In 2009 is Jackie bij Aestate aan de slag gegaan en is er een pre-partner traject afgesproken. Vanaf 2010 is zij net als Pity partner geworden van Aestate en vier jaar later voert zij samen met Pity het management.

Aestate als lerende omgeving

Jackie wil met Aestate graag een lerende omgeving zijn. "Het opleiden van jonge ambitieuze mensen is één van mijn doelstellingen. Ik vind dat wij hoge kwaliteit moeten leveren, innovatief moeten zijn in oplossingen en altijd op zoek moeten zijn naar de meest optimale oplossing. Het is belangrijk dat we niet alleen kijken naar het resultaat of naar de inhoud. Maar dat we juist kijken naar wat past binnen een organisatie. Wat zijn nu de unieke punten van de organisatie en waar moeten we op aansluiten?"

Het oplossen van moeilijke puzzels en het onmogelijke mogelijk maken: dat is wat Jackie graag doet. "Bij het uitvoeren van een opdracht ontzorgen wij als ontrafelexperts de opdrachtgever. We maken moeilijke vraagstukken makkelijker door ze te ontrafelen naar enkelvoudige vragen. Zo'n vraagstuk kun je dan eigenlijk vergelijken met het dagelijks leven of een werksituatie. Ook daar heb je te maken met veel verschillende mensen die elk verschillende behoeftes en eisen hebben."

De waarde van Aestate

Door de kennis die onze ontrafelexperts hebben op de inhoud is Aestate in staat om een denkproces te versnellen. We zitten dicht bij de opdrachtgever, door met hen te praten en het probleem herkenbaar te maken, wordt er gezamenlijk naar een oplossing gezocht. "Je hebt aan de ene kant keihard de kennis en de kunde en aan de andere kant, de zachte kant, de aansluiting met de opdrachtgever. Wij vullen het gat tussen deze harde en zachte kant. Waarbij het belangrijk is om goed samen te werken met de opdrachtgever. Op deze manier sluiten wij goed aan bij de wensen. Wij zijn hierdoor niet standaard en ik heb het idee dat we er daarom echt toe doen. Om deze reden ben ik ook ontzettend trots op het team. We pakken zulke complexe, grote en ingrijpende opdrachten aan en komen met oplossingen waar de opdrachtgever echt blij mee is. Vanuit deze basis wil ik Aestate graag verder ontwikkelen. Hoe leuk zou het zijn als straks de hele wereld ons kent!"

Nieuws

Nieuwe gezichten bij Aestate!

Jackie de Vries - 15 februari 2024
DSC06466 copy

Mijn specialisaties

/ Huisvestingsadvies
/ Onderwijs

Mijn projecten