Al sinds de derde klas van het VWO heeft Jetske interesse in architectuur. Daarom is zij direct nadat zij haar VWO had afgerond de bachelor Bouwkunde gestart. Omdat de combinatie techniek en creativiteit haar aanspreekt is zij deze opleiding gaan volgen aan de Technische Universiteit van Delft. Tijdens de bachelor kreeg zij steeds meer interesse voor het gebruikersperspectief. "Ik vind het creëren van een leefomgeving die het dagelijkse leven van mensen verbetert belangrijk. In mijn derde jaar heb ik daarom de minor Psychology in Society aan de Rijksuniversiteit Groningen gevolgd." Na het afronden van de bachelor Bouwkunde is Jetske de master Architecture, Urbanism and Building Sciences, track Management in the Built Environment, gaan volgen aan de Technische Universiteit Delft. "Deze mastertrack heb ik gekozen vanwege de focus op zowel het proces als ontwerp. De focus op ontwerp gebaseerde en multidisciplinaire oplossingen spreekt mij aan."

Afstuderen bij Aestate

Toen ze begon aan haar afstudeerfase, wist Jetske meteen dat ze dit wilde combineren met een stage om naast haar onderzoek ook kennis te maken met de praktijk. "De kennismaking met Aestate in 2018 tijdens de Real Estate Career Day (RECD) heeft mij zeer enthousiast gemaakt, daarom leek het mij leuk om hier aan de slag te gaan als afstudeer stagiair. Aangezien ik voordat ik bij Aestate begon al gestart was met het schrijven van een onderzoeksvoorstel, was het belangrijk dat er een match was tussen het onderwerp van mijn afstudeeronderzoek en het afstudeerbedrijf. Dit was gelukkig het geval. Sterker nog, omdat mijn afstudeeronderzoek ook het effect van fysieke activiteit bij thuiswerken behandelt, had ik interesse in het onderzoek "We Werken Thuis". In dit onderzoek worden de positieve en negatieve kanten van thuiswerken onderzocht en werken onder andere Aestate en de Technische Universiteit Delft samen." Inmiddels heeft Jetske haar afstudeerfase afgerond, haar diploma gehaald en is zij met veel enthousiasme begonnen als trainee bij Aestate.

Start in het werkveld

Jetske is het meest trots op het recentelijk behalen van haar diploma en haar start in het werkveld. Daarbij is zij trots op het feit dat zij de kennis snel in de praktijk kan brengen en de overgang van het studeren naar de praktijk soepel verloopt."

Daarnaast wil Jetske graag nog veel meer kennis maken met de praktijk. "Aangezien ik een brede interesse heb, wil ik op basis van praktijkervaring ontdekken wat mijn specifieke interesses en sterke en minder sterke punten zijn. Binnen deze interesses wil ik mij gaan ontwikkelen."

Jetske vindt vooral de ruimte voor zelfontwikkeling en het samen sparren erg fijn bij Aestate. "Ook de integrale focus van Aestate op het verbeteren van werk-, leer en leefomgeving spreekt mij zeer aan. Werken in een divers team maakt voor mij het plaatje af. Ik word zelf heel enthousiast van het creëren van een omgeving waar iedereen blij van wordt, een omgeving waar ook de behoefte van de niet doorsnee gebruiker is meegenomen"

Nieuws

25 april: Real Estate Career Day!

Jetske de Graaf - 17 april 2023
Real Estate Career Day

Mijn specialisaties

/ Inrichtingsmanagement
/ Hybride Werken

Projecten