Vacature Senior adviseur huisvesting en vastgoed

Als senior adviseur huisvesting en vastgoed ben jij op je plek bij Aestate. Zie je het voor je? Het vraagstuk van jouw klant is complex vanwege de bestuurlijke omgeving en de onduidelijkheid over wat men nu echt wil met de huidige panden. Jij gaat op zoek naar de onderliggende vraag en samen met de opdrachtgever identificeer je vraagstukken en schets je mogelijkheden die uitzicht bieden op duurzame oplossingen. Jij neemt de voortrekkersrol met betrekking tot de realisatie van zaken die grote impact hebben voor de organisatie en haar omgeving. En de wijze waarop je dit doet werkt motiverend en mobiliserend op bestuurders, directeuren en operationele managers.

Aestate / ontrafelexperts
Pity Jongens Directeur / Senior adviseur
Specialist Pity Jongens - Van Der Schaaf

Ontrafelexpert bij Aestate

Daarna komt het aan op jouw ontrafeltalent! Of tactiek. Je neemt het voortouw in het team waarmee je werkt. Verdiep je in de materie én de mensen. Wie zijn de gebruikers en wat hebben ze nodig om succesvol te zijn? Na deze stap ben jij de persoon die bewaakt dat het plan aansluit bij de organisatiedoelstellingen. Zowel voor de werkomgeving als op financieel gebied. Je voelt je verantwoordelijk en zorgt ervoor dat het plan gerealiseerd wordt. En tijdens de rit coach je collega’s en leidt je junioren en trainees op.

Daarnaast ben je binnen de adviestrajecten bedreven in: het opstellen van strategische visies en huisvestingsplannen, het opstellen en implementeren van nieuwe werkplekconcepten, het opstellen van Programma’s van Eisen, het uitvoeren van haalbaarheidsstudies / businesscases en project- en programmamanagement.

Als senior adviseur huisvesting ben je gewend te communiceren op verschillende niveaus en houd je van werken met strakke deadlines. Aspecten als functionaliteit, kwaliteit en veiligheid spelen voor jou vanzelfsprekend een essentiële rol. 

Project- en programmamanager

Als senior adviseur huisvesting ben je gewend te communiceren op verschillende niveaus en houd je van werken met strakke deadlines. Aspecten als functionaliteit, kwaliteit en veiligheid spelen voor jou vanzelfsprekend een essentiële rol.

Aestate biedt jou

De mogelijkheid om je ambities op het gebied van huisvestingsadvies waar te maken. En te werken aan (maatschappelijk) relevante projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. De omgeving waarin je werkt bruist van expertise en innovatie. Iedereen gaat voor de beste oplossing en wil voorop lopen in de markt. Zo maken we elkaar en dus ook jou, steeds beter. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen op een manier die bij je past, zodat we samen tot de beste resultaten komen.

Team

Je bent bij Aestate onderdeel van een team professionals waar kennis delen en elkaar versterken voorop staat. Naast het ontrafelen van huisvestingsvraagstukken natuurlijk. Een kink in de communicatie bespreken we direct, we houden van openheid. Ons kantoor is een gloednieuw gebouw te Utrecht, het Helix. En dit is – nu het weer een beetje kan – een plek om te ontmoeten, samen te werken en plezier te hebben. Niemand wil die overheerlijke vrijdagmiddag-tosti’s immers missen. En iedereen wil punten scoren met een potje tafelvoetbal of coronaproof tafeltennis.

Daarnaast krijg je

  • Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, met aantrekkelijke bonusregeling
  • Een arbeidsvoorwaardenpakket, specifiek voor jou samengesteld
  • Coachings- en opleidingsmogelijkheden
  • Laptop en telefoon
  • Een leaseauto of reiskostenvergoeding en NS-businesscard

 

Gecertificeerd met Programma van Eisen | Aestate
"Onze succesformule? Het met elkaar verbinden van mensen, inhoud en proces. Het achterhalen van de échte vraag. En ons altijd af te vragen of er nog een andere manier is."
Medewerkers van Aestate geven huisvestingsadvies

Jij blinkt uit in...

Anderen enthousiasmeren over jouw ideeën. Je geniet ervan betere oplossingen te vinden voor huisvestingsvraagstukken. Of de aanpak steeds iets te veranderen, waardoor ruimte ontstaat voor vernieuwing. Daarin ben jij een aanwinst voor Aestate. We groeien namelijk hard en leggen de lat steeds wat hoger. Door continu te vernieuwen bijvoorbeeld. Met jouw drive en ambitie ben je een mooie aanvulling op ons team. Je aanstekelijke energie wint snel het vertrouwen van collega’s en opdrachtgevers.

Als senior adviseur help je ook de positie van Aestate te versterken door actief op zoek te gaan naar kansrijke ontwikkelingen en mogelijkheden. Zo ben je actief in het netwerken en lobbyen bij de juiste personen en zorg je voor een cultuur en werkverhoudingen waarbinnen initiatieven genomen kunnen worden. Je ziet en creëert kansen in complexe situaties en benut deze.

Jij brengt?

Een afgeronde wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van bouwkunde, (technische) bedrijfskunde, civiele techniek, vastgoedkunde of organisatiekunde (of gelijkwaardig)

Minimaal 7 jaar ervaring in advisering op het gebied van huisvesting, portefeuille- en/of assetmanagement, project- en programmamanagement

Een relevant netwerk

Voor de voortgang van de huisvestingstrajecten is het handig als je beschikbaar bent op momenten dat dit nodig is. Die flexibiliteit heeft voor deze functie van minimaal 32 uur een grote pré.

Solliciteer direct

Er valt altijd genoeg te ontrafelen, maar ben je er toch al uit? Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of stuur een mailtje naar sollicitatie@aestate.nl ter attentie van Pity Jongens, directeur Aestate.

Contact opnemen met Aestate