Ook uw organisatie heeft waarschijnlijk al enige tijd Het Nieuwe Werken ofwel flexwerken geïntroduceerd. Hierbij loopt u wellicht, net als vele andere organisaties, tegen meerdere problemen aan. Denk daarbij aan een gepersonaliseerde werkomgeving, claimgedrag en geen druktespreiding over de week. Maar ook uw medewerker zelf kan problemen ondervinden, zoals het vinden van een werkplek en het in contact blijven met collega's.

Het Nieuwe Werken (HNW) wordt ook beschreven als het tijd- en plaatsonafhankelijk werken en is oorspronkelijk afkomstig uit de ICT-sector. Tegenwoordig is HNW meer dan alleen een oplossing op ICT-gebied. Het gaat om een andere manier van organiseren waarbij onder andere leidinggeven, samenwerken en organisatiecultuur een belangrijke rol spelen.

Kunt u hulp gebruiken bij de nieuwe manier van werken? Aestate gaat met u op zoek naar de specifieke oorzaken én komt met oplossingen. Neem direct contact op of lees verder voor meer informatie.

Onze specialist:

Lars Wolfkamp

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Lars Wolfkamp

Laat ons uw huisvestingsvraag ontrafelen!

Selecteer onderstaand uw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat uw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van uw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt uw organisatie zich in de publieke of private sector? (kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij uw organisatie.

Welke functie past het beste bij uw vastgoed?

Wanneer u uw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Stap {{ i }}
- {{ answers['step' + i] }}

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Uw verzoek is succesvol verzonden!

Bricks, bytes & behaviour

In verbinding met HNW staan de factoren bricks, bytes en behaviour, ook wel 'de 3 b's' genoemd. Organisaties zetten regelmatig als eerste in op de harde factoren van HWN: de bricks en de bytes. Aan de zachte kant van HNW, de behaviour, wordt vaak minder aandacht besteed of deze wordt vergeten.

Behaviour blijkt echter de essentiële 'b' te zijn om de doelen van HWN te kunnen behalen. Om hier proactief op te kunnen reageren, beginnen we met onderzoek naar de gedragskant van HNW binnen een organisatie. Doel is inzichtelijk maken van alle problemen die u en uw collega's ervaren rondom het flexwerken.

Uw vraagstuk ontrafeld

Met behulp van de kennis en het beeld van de gehele organisatie stellen we de oorzaken van de problemen vast. Vervolgens ontwikkelen we door middel van creatieve sessies in combinatie met kennis en onze ervaring passende oplossingen voor de vraagstukken binnen uw organisatie.

Contact

Herkent u de problemen rondom Het Nieuwe Werken en kunt deskundig advies gebruiken? Neem dan contact op met onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar info@aestate.nl

Onze specialist:

Lars Wolfkamp

Adviseur

030 - 637 63 77

Specialist Lars Wolfkamp

Het nieuwe werken projecten