Huisvestingsproces

Hoe zijn de rollen en taken betreft huisvesting verdeeld? Wie is waar aanspreekpunt voor? Hoe werken we samen? En hoe zorg je ervoor dat de werkprocessen soepel verlopen? Gebouwen verouderen en werkwijzen veranderen. Toch wil je graag dat de huisvesting aangesloten blijft bij jouw organisatie, de cultuur en de processen. Een goed ingericht huisvestingsproces geeft per organisatieniveau aan wat de rollen en verantwoordelijkheden zijn met betrekking tot de totstandkoming en uitvoer van het huisvestingsplan. Onze ontrafelexperts inventariseren samen met jou de activiteiten voor jouw organisatie en gezamenlijk kijken we hoe dit kunnen inrichten. Op deze manier creëren we samen een optimale werkomgeving voor jouw medewerkers.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Realisatie organisatiedoelstellingen

Aestate helpt bij het professionaliseren van het huisvestingsproces. We duiken graag meteen vanaf dag één de organisatie in. Wie heeft welke pet op? Wat is zijn of haar expertise? Hoe werkt het team samen? Ook kijken we naar de manier van informatie uitwisselen en het organiseren van besluitvorming. Samen met jou kijken we waar de kansen en knelpunten liggen. Er zijn tal van mogelijkheden om dit op verschillende niveaus aan te pakken. Coaching on the job, bijstellen of opstellen van het organisatiemodel inclusief benodigde formatie, rolverdeling en taakomschrijving. Maar ook een advies over ondersteunende faciliteiten, zoals ICT-producten en beheersystemen. Wij helpen bij het specificeren, selecteren en implementeren van deze producten en systemen. Zo vormt onze expert niet een standaard huisvestingsorganisatie, maar een team of afdeling die bijdraagt aan de realisatie van jouw organisatiedoelstellingen. Hierbij gaan we uit van de processen en de cultuur in jouw organisatie.

Tegelijkertijd helpen wij bij de uitvoering van reguliere projecten, het opstellen van jaarplannen, masterplannen/huisvestingsplannen etc. Zo slaan we twee vliegen in één klap: een nieuwe organisatiestructuur én een werkend proces.

Contact met Aestate

Onze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw vraag op het gebied van huisvestingsprocessen. Wil je meer weten? Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via e-mail naar info@aestate.nl.

Huisvestingsadvies projecten