Aestate masterclass

Wanneer je huisvesting deelt met andere organisaties om inhoudelijk samen te werken, loop je al snel tegen een aantal praktische zaken aan. Hoe zorg je bijvoorbeeld voor dat deze huisvesting samenwerking tussen de partijen ondersteunt? En tot kennisdeling leidt? Governance, kwaliteit en het managen van gemaakte afspraken zijn hierin bepalende succesfactoren.

Tijdens deze masterclass bespreken we de volgende onderwerpen:

  • Ervaringen uit de praktijk
  • De kritische succesfactoren
  • Vormen van het aanbieden van huisvestiging als integrale dienst
  • Te doorlopen stappen voor een succesvolle samenwerking
  • Wat vraagt de samenwerking van de organisatie en haar gebruikers?

Opzet masterclass

Het aantal deelnemers van de masterclass beperken we tot ongeveer 20 personen. Zo kunnen we interactief aan de slag met cases die je zelf inbrengt. Je krijgt concrete handvatten om met jouw huisvestingsvraagstuk aan de slag te gaan. De inhoud van de training is gebaseerd op een combinatie van onderzoeksresultaten en ervaringen uit de praktijk. Je loopt de deur uit met een concreet plan van aanpak!

Trainers

Jackie de Vries/ directeur en senior adviseur Aestate, master Bouwkunde aan de TU Eindhoven, promovendus in Real Estate & Housing bij de faculteit Bouwkunde van de TU Delft, docent Corporate Real Estate Management en (mede-)schrijfster van diverse boeken op het gebied van real estate management.

Ester Baars / onderzoeker en student MS Facility and Real Estate Management aan de University of Greenwhich.

Wanneer?

Schrijf je direct in

Persoonsgegevens:

Bedrijfsgegevens:


Onze specialist:

Jackie de Vries

Directeur / Senior adviseur

030 - 637 63 77

Jackie De Vries