Nieuws / 16 november 2019

“Een mooie uitdaging om binnen het politieke speelveld al onze kennis op het gebied van gebouwen, gebruikers, veiligheid en architectuur bij elkaar te brengen.” Het RVB heeft in de regio Den Haag ongeveer 1000.000 m2 aan vloeroppervlak, dat verdeeld is over ongeveer 40 panden. Assetmanagement en hoe breng je dit in beweging als het gaat om trajecten voor verbouw en nieuwbouw?

Met haar vele werknemers en gebruikers van het vastgoed, waren er een verscheidenheid aan wensen. Deze gebruikerswensen vertaal je naar een huisvestingsvraag. Die vraag wordt dan afgestemd met het portefeuillemanagement.  Welke normen moet deze vraag aan voldoen, hoe zit het vastgoedportefeuille in elkaar? Als Aestate hebben wij ook bijgedrage op het gebied van duurzaamheid. Er is rekening gehouden met de klimaatdoelstellingen én aandacht besteed aan slim ruimtegebruik, economische duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid?

Assetmanagement

Onze Ontrafelexpert Lars Wolfkamp ging aan de slag bij het RvB. In gezamenlijke sessies brachten we de haalbaarheid van de plannen in kaart. Vervolgens was het aan het assetmanagement om binnen de strategische kaders de projecten op te starten en te zorgen voor continue afstemming tussen alle stakeholders. Dit plan moest constant getoetst worden of het past op langer termijn.

Meer informatie

Wil je meer weten over dit project? Lees dan verder op de Project Pagina van de RvB of neem contact op met onze adviseur Lars Wolfkamp via 030 – 637 63 77 of lwolfkamp@aestate.nl

Bekijk de uitgebreide projectbeschrijving van de RVB

Voor alle overige projecten; bezoek onze projecten pagina.