Nieuws / 2 juli 2019

“Innovaties binnen campussen zijn van belang om met de schaarse middelen die we hebben zoveel mogelijk goed onderzoek te kunnen doen. En dit te verbinden met maatschappelijk betrokken thema’s van dit moment zoals klimaat, adaptiviteit en duurzaamheid. Onder andere daarom zijn we mede-organisator van Campusday.” aldus Daniël Koningen in de aftermovie van Campusday 2019.

Credits aftermovie: Smart WorkPlace

Op donderdag 20 juni 2019 organiseerde Smart WorkPlace deze eerste editie van Campus Day, in samenwerking met haar partners Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en Twynstra Gudde.

Enkele quotes van de dag:

  • ‘Idealiter zijn Smart Campus Tools zo ontworpen dat ze gebruikers ‘nudgen’ tot het gewenste gedrag’
  • ‘Campusontwikkeling gaat nooit over het realiseren van gebouwen, maar over het realiseren van ambities’
  • ‘Het draait bij campussen om netwerken, ontmoeten, verbinden’.

Lees het volledige verslag van Campusday 2019 op de website van Smart WorkPlace.

Campus day 2020

Vanwege het grote succes krijgt deze editie een vervolg: Campusday 2020. Deze editie gemist of juist de tweede editie ook bijwonen? Houd onze website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen van Campusday 2020.

Meer informatie

Wil je meer weten over wat Aestate voor jou kan betekenen op het gebied van campusontwikkeling? Of behoefte aan een vrijblijvend gesprek om hierover te sparren? Neem contact op met een van onze adviseurs via 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl