Nieuws / 27 november 2020

8 december zal Campusday 2020 digitaal georganiseerd worden.

Samen met collega advies bureaus is Aestate initiatiefnemer van het digitale Campusday 2020. Schrijf je nu in op de Campusday website!

Dit jaar zal dit grootschalige, op campusontwikkeling gericht evenement, digitaal plaatsvinden.

Campus Day is een kennisplatform dat informatie geeft over ontwikkelingen en innovaties die van invloed zijn op het studeren, werken, wonen en leven op een campus. Kennis wordt gebracht door het publiceren van nieuwsberichten op deze site, maar ook door het organiseren van webinars, masterclasses en (online) events.

Lagerhuisdebat

Kirstin de Boer zal samen met AT Osborne de keysessie ‘Onderzoeksomgeving op de campus‘ organiseren in de vorm van een lagerhuisdebat. Op basis van een aantal stellingen rond het thema ‘co-creatie in de onderzoeksomgeving op de campus’ gaan we verder op deze inzichten in. De stellingen worden van tevoren gedeeld en bij elke stelling is er een korte toelichting. De deelnemers geven na deze toelichting aan of zij voor of tegen zijn. Onder regie van de debatleider verkondigen voor- en tegenstanders vervolgens om en om hun mening.

Om in te schrijven voor Campusday 2020, bezoek de campusday website.

Contact?

Neem voor meer informatie over onderzoeksomgeving of vrijblijvend advies contact op met Daniël Koningen via telefoonnummer 030 – 637 63 77 of via een e-mail naar dkoningen@aestate.nl.

Los ook mijn vraagstuk op!