Nieuws / 20 april 2023

Save the date! Op 7 juni vindt de jaarlijkse Campus Day weer plaats. Dit keer is het thema: Campus Future Proof! – De kansen voor de campus van de toekomst: over onderwijs & onderzoek en ecosystemen.

Co-creatie in programma’s en internationale samenwerking nemen op de campus een vlucht. Kruisbestuivingen tussen onderzoekers, studenten en partijen zoals start-ups en andere bedrijfsorganisaties, brengen innovaties en groei op de campus. De snel veranderende campus – ‘blended learning’, slimme communicatietools, innovatieve creativiteitsruimten, individueel en plenair werken – doet een beroep op aspecten als infrastructuur, samenwerking, flexibiliteit, leefbaarheid en duurzaamheid om de kansen te verzilveren.

Op 7 juni kan Campus Day het jaarevent organiseren bij Startup Village in Amsterdam. Met als dagvoorzitter Wim Kooyman van Smart WorkPlace.

Koop hier je ticket voor Campusday met €100 korting! Gebruik hiervoor de code: CD83VTP.

Workshop Circulaire bouwmaterialen hubs

Ook onze ontrafelexperts zullen aanwezig zijn bij Campus Day. Hier zal, ondere andere, Koert Nieuwhoff spreken over Circulaire Bouwmaterialen hubs.

Koert heeft zich voor zijn scriptie aan de TU Delft aangesloten bij de ‘Circulaire Bouwmaterialen en (her)fabricage hub. “Dit is het interdisciplinaire afstudeer lab van het Leiden-Delft-Erasmus Centre for Sustainability. Het lab is geconcentreerd rond de kansen en uitdagingen voor een circulaire bouw hub in de provincie Zuid-Holland.” Koerts persoonlijke scriptie ging over het ontstaan van de ‘Circulaire Bouwmaterialen hub’, waarbij er vanuit de literatuur verschillende typologieën voor (circulaire) bouwhubs zijn ontwikkeld. “Deze typologieën hebben elk verschillende belangrijke factoren die het ontstaan van dat type bouw hub verklaren. De uitkomsten kunnen als ontwerp-tool worden gebruikt voor provincies en gemeenten die de ambitie hebben om een (circulaire) bouw hub te realiseren.”

Benieuwd naar Koert zijn inzichten? Kom op 7 juni naar de Campus Day door je hier aan te melden!

Koop hier je ticket voor Campusday met €100 korting! Gebruik hiervoor de code: CD83VTP.