Nieuws / 21 november 2017

Aestate ondersteunt de Organisation for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) bij het project Upgrade OPCW Lab and Equipment Store.

De OPCW is het uitvoerend orgaan van het Verdrag Chemische Wapens dat in 1997 van kracht werd, en is opgericht om chemische wapens te (doen) vernietigen en te voorkomen dat ze ooit nog gebruikt zullen worden. OPCW is een autonome internationale organisatie, gevestigd in Den Haag, en werkt nauw samen met de Verenigde Naties. Voor haar voortdurende inspanningen voor het uitbannen van chemische wapens heeft de OPCW in 2013 de Nobelprijs voor de Vrede ontvangen.

Op 27 november vond 22e Conference of States Parties plaats en Aestate was erbij! Kijk hier voor een sfeerimpressie.

 

 

 

 

 

 


Aestate is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van integrale verandering van organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening. We stellen ons elke keer de vraag: is er een andere manier om dit te doen? Zo blinken we uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven met een huisvestingsvraagstuk. We vallen op door het verbinden van mensen, inhoud en proces. We maken het onduidelijke duidelijk. Via deze aanpak blijven de oplossingen van Aestate uniek en proberen we het dagelijkse ‘leven’ voor mens en organisatie zo veel mogelijk te verbeteren.

Is uw interesse gewekt? Klik dan op het onderwerp waarvoor u een oplossing zoekt. Wij helpen u graag!

Huisvestingsadvies-laboratoria

Huisvestingsadvies

Huisvestingsmanagement

Zorgvastgoed

Vastgoedadvies