Nieuws / 25 mei 2021

Het afgelopen jaar hebben onze ontrafelexperts gewerkt aan het Programma van Eisen (PvE) voor locatie Edisonweg in Vlissingen van Hogeschool Zeeland (HZ). Dit traject is gestart in corona-tijd, waardoor dit traject geheel digitaal heeft plaatsgevonden. Aan het eind van het traject zijn onze ontrafelexperts geïnterviewd door de HZ over hoe dit is verlopen.

Los ook mijn vraagstuk op!

Het interview

Zo wordt in het interview een terugblik gegeven op wat dit traject in de corona-tijd bijzonder maakt. Doordat het traject digitaal plaatsvond zijn de verschillende gebruikers betrokken via online-sessies in plaats van fysiek op locatie. Om ook op deze manier iedereen actief te betrekken zijn de sessies middels digitale tools vormgegeven, zoals Miro (een online whiteboard) en Mentimeter (een online manier om polls te gebruiken).

De uitdaging voor onze ontrafelexperts was om tijdens de sessies het persoonlijke waar HZ voor staat terug te laten komen en tegelijkertijd te weten te komen wat gebruikers wensen van het campusgebouw. Het gaat namelijk niet om wat wij als ontrafelexperts leuk of belangrijk vinden, maar om hun toekomstige werk- en leeromgeving.

Klik hier voor het artikel

 

Ook een huisvestingsvraag?

Neem voor meer informatie over deze huisvestingsopgave of vrijblijvend advies contact op met Pauline van Raaij via telefoonnummer 030 – 637 63 77.