Nieuws / 22 november 2020

Welke tools kun je inzetten om gebruikers te betrekken tijdens het bouwproces?

Afgelopen maandag hebben onze ontrafelexperts Tim van der Wal en Isabel Richardson een gastcollege gegeven aan de studenten van de minor Real Estate Challenge op de Hogeschool Utrecht. In een interactieve sessie zijn we met de verschillende tools uit onze eigen Aestate Toolbox aan de slag gegaan. Hoe betrekken wij eindgebruikers bij een huisvestingsproject en welke (online) tools zetten wij hierbij in? Door activiteitenprofielen en bouwstenen van de werkomgeving op te stellen bijvoorbeeld!

Hiermee kan vervolgens een indeling van het gebouw worden gemaakt. Studenten zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben ieder hun voorstel indeling kunnen presenteren. Natuurlijk is onze bekende DUPLO methode ook besproken!

Kortom, leuk om onze kennis te kunnen delen en hopelijk kunnen de studenten deze kennis weer toepassen in hun eigen minorcasus.

Ook een huisvestingsvraag of gastles?

Neem voor meer informatie over deze huisvestingsopgave of vrijblijvend advies contact op met Tim van der Wal of Isabel Richardson via telefoonnummer 030 – 637 63 77.

Neem contact op