Nieuws / 22 november 2016

De Najaarsbijeenkomst van Bouwstenen is dé dag waarop partners van Bouwstenen hun kennis en ervaring delen met andere gemeenten, scholen, corporaties, zorg-  en maatschappelijke dienstverleners.  Maar ook een dag om nieuwe inspiratie op te doen, gedachten te scherpen en met een hoofd èn tas vol houvast weer naar huis te gaan.

Veel informatie

Aan de orde komen in ieder geval zaken die in 2016 in Bouwstenenverband zijn onderzocht en ontwikkeld, waaronder het onderzoek naar tien jaar MFA’s en IKC’s, informatiesystemen, spelregels voor professioneel vastgoedmanagement en de overmaat als oplossing.

Ontwikkelingen

Ook zal er ruim aandacht zijn voor nieuwe ontwikkelingen en de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2017; de samenwerkingsagenda van en voor partijen in het veld en meteen ook het werkbriefje voor Bouwstenen.

Ontmoet collega’s

Maar bovenal is deze dag een bijeenkomst waar partijen in het veld kennis en ervaring uitwisselen, elkaar wijzer maken en inspireren. Bouwstenen organiseert deze bijeenkomst jaarlijks onder de noemer ‘Najaarsbijeenkomst’.

Aestate is erbij, u ook?

Jackie de Vries zal aanwezig zijn namens Aestate. Op deze website treft u meer informatie over het programma en de locatie.

jackie-de-vries-aestate