Nieuws / 28 februari 2023

Deze maand zijn er drie nieuwe afstudeerders bij Aestate aan de slag! Anjuli van den Donker, Marleen Hahné en Yousri Gamil komen ons team versterken; we stellen ze even voor. 

Anjuli

Anjuli is vierdejaars business student aan Hogeschool Inholland, ze volgt hier de afstudeerrichting ondernemen. Bij Aestate gaat ze een onderzoek uitvoeren naar de mogelijkheden om het kwaliteitsmanagementsysteem te optimaliseren vanuit medewerkersbetrokkenheid. Vragen waar zij experimenterend onderzoek naar gaat doen hebben betrekking op hoe medewerkers gemotiveerd zijn of kunnen worden voor het interne kwaliteitsmanagementsysteem. De uitkomsten kunnen bijdragen aan een succesvolle implementatie van ISO systemen bij organisaties.   

Marleen

Marleen heeft haar diploma Facilitair Leidinggevende van het Graafschapcollege al op zak. Op dit moment is ze aan het afstuderen van de opleiding Facility Management op het Saxion Deventer. Haar afstudeeropdracht zal ze bij Aestate gaan uitvoeren. Ze zal hiervoor onderzoek doen naar de manier waarop Aestate behoeften van studenten kan vertalen naar een fysieke werk- en leeromgeving. “Door de continue ontwikkeling in het onderwijs veranderen ook de wensen van studenten. Inzicht in deze wensen kan de basis vormen van bouwstenen die in het programma van eisen worden toegepast. Op die manier kunnen beschikbare ruimten efficiënt benut worden, met een oog op de toekomst.” 

Yousri

Yousri heeft een technische achtergrond in de ICT en studeert momenteel Business IT & Management aan de Hogeschool van Amsterdam. Zijn interesses liggen bij procesoptimalisatie en data sciences. Yousri zal bij Aestate het proces van de capaciteitsplanning helpen optimaliseren. “Dit onderwerp is iets wat betrekking heeft op de hele organisatie. Ik hoop het proces efficiënter en effectiever te laten verlopen, met een betere planning en verantwoording als gevolg.” 

Welkom Anjuli, Marleen en Yousri en veel succes de komende tijd!