Nadat zij haar diploma Facilitair Leidinggevende behaalde op het Graafschapcollege in Doetinchem, ging Marleen door met studeren. Ze koos voor de vervolgopleiding Facility Management op het Saxion in Deventer, een logisch vervolg na haar mbo-studie. "Ik wist vrijwel direct dat ik verder wilde in Facility Management, omdat de diversiteit en het organiserende aspect van de opleiding mij aanspreken."

Tijdens verschillende opdrachten van haar opleiding ervaarde Marleen plezier aan het realiseren van plattegronden en vlekkenplannen. Door haar stage bij een projectinrichter heeft ze ook skills ontwikkeld met een tekenprogramma waarin ze plattegronden digitaliseert en in 3D kan maken.

Keuze voor Aestate

In het vierde jaar van haar opleiding ging Marleen opzoek naar een afstudeeropdracht. "Nadat ik een dagje had meegelopen bij Aestate ben ik enthousiast geworden. Daarom ben ik nu aan het afstuderen bij Aestate."

"Het maakt niet uit hoe complex het huisvestingsvraagstuk is, Aestate wil graag meedenken en komt met creatieve en innovatieve oplossingen. Zelf vind ik het leuk om te zien hoe er wordt samengewerkt bij Aestate. Bij elk project worden meerdere collega's betrokken, elk met een andere professionele achtergrond. Door op deze manier kennis samen te brengen, haalt Aestate het beste uit elk project."

Marleen zal bij Aestate onderzoek doen naar de manier waarop Aestate behoeften van studenten kan vertalen naar een fysieke werk- en leeromgeving. "Door de continue ontwikkeling in het onderwijs veranderen ook de wensen van studenten. Inzicht in deze wensen kan de basis vormen van bouwstenen die in het programma van eisen worden toegepast. Op die manier kunnen beschikbare ruimten efficiënt benut worden, met een oog op de toekomst."

Nieuws

Onze afstudeerders zijn klaar!

Marleen Hahné - 05 juli 2023
Onze afstudeerders zijn klaar!
Nieuws

Nieuwe afstudeerders!

Marleen Hahné - 28 februari 2023
uitgelicht_afstudeerders_022023

Projecten