Nieuws / 18 juli 2022

Met de zomervakantie voor de deur willen wij onze twee nieuwe medewerkers Rogier en Rein welkom heten in ons team! Rogier Mattousch en Rein Verhoeven zullen hun expertise gaan inzetten bij meerdere complexe huisvestingsvraagstukken. De zomerperiode geeft hen de mogelijkheid ook het team goed te leren kennen. 

Rogier 

Rogier is afgelopen juni bij ons gestart. Rogier heeft een studie Civiele Techniek afgerond aan de TU Delft. Hij merkte tijdens zijn opleiding dat hij het onderwerp van civiele bedrijfskunde eigenlijk toch leuker vond. Na zijn studie is Rogier gaan werken bij adviesbureau Twynstra Gudde. Daar is hij betrokken geweest bij meerdere projecten. “Na een aantal jaar actief te zijn als vastgoedadviseur had ik de behoefte om me verder te ontwikkelen binnen dit vakgebied. Ik ben in 2007 begonnen met de opleiding Master in Studies of Real Estate aan de Amsterdam School of Real Estate. Een waardevolle ervaring, inhoudelijk alsook de ervaring om een opleiding te combineren naast je werk.” Na een carrière bij meerdere organisaties in de vastgoedwereld is Rogier bij Aestate terecht gekomen. “Inhoudelijk zet ik graag mijn kennis en ervaring in om de betekenis van huisvesting (als bedrijfsmiddel) voor een organisatie te vergroten, in lijn met de strategie en (toekomstige) behoeften. Ik houd van het spanningsveld tussen de dagelijkse bedrijfsvoering en de rol van huisvesting daarin.” Binnen Aestate gaat Rogier zich richten op strategische en organisatorische huisvestingsvraagstukken. In het brede spectrum van publiek vastgoed. 

Rein 

Ook Rein is afgelopen juni bij ons gestart en is afgestudeerd aan de opleiding Facility Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Na zijn studie heeft Rein ervoor gekozen om meer de bouwkundige richting op te gaan. Hij heeft gewerkt als projectondersteuner en leidinggevende van een vastgoedservice bedrijf en ook een bouwkundige opleiding gevolgd.  “Op een gegeven moment was ik toe aan een wat minder hectische omgeving waar ik mij bezig kon houden met complexere vraagstukken op het gebied van strategisch huisvestingsmanagement. Door in contact te zijn gekomen met Lotte Lageschaar, adviseur bij Aestate en oud klasgenoot van mij, heb ik kennisgemaakt met Aestate. “Met onder andere mijn bouwkundige ervaring hoop ik in vele projecten te kunnen bijdragen aan een mooi resultaat.” Inmiddels is Rein betrokken bij meerdere projecten waar zijn bouwkundige ervaring zeer goed van pas komt.