Nieuws / 8 maart 2019

Na een aantal plezierige jaren bij Beijer Advies werd het tijd voor een nieuwe stap. Ik begon bij hen na mijn studie Facility Management als projectmanager huisvesting. Het schakelen tussen de verschillende partijen gaf mij veel energie. Zeker als het lukte om alle stakeholders, van directeur tot conciërge, dezelfde taal te laten spreken. Juist door in alle hectiek van het project de rust te bewaren, goed te luisteren en de gemene deler te laten zien.

Bij Aestate wil ik me verder ontwikkelen in het vakgebied huisvesting. Nog beter in staat zijn om binnen gestelde kaders de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen. En daarbij gebruik maken van theoretische modellen om projecten naar een hoger niveau te tillen. Ik zie het als een kans de enorme hoeveelheid kennis binnen Aestate tot me te nemen en om te zetten in nóg beter passende huisvestingsadviezen.

Waar ik me het meest op verheug? Het leren toepassen van door Aestate ontwikkelde tools voor huisvestingsvraagstukken. En onderdeel zijn van het enthousiaste team. Dat is me de eerste weken al bijzonder goed bevallen!

Benieuwd wat Aestate voor u kan betekenen op het gebied van huisvestingsadvies? Jorien helpt u graag!