Nieuws / 4 september 2019

De gemeente Utrecht zocht een partij om het portefeuillemanagement van de Utrechtse Vastgoedorganisatie (UVO) te continueren. Inmiddels stuurt Aestate / Ontrafelexperts het team van assetmanagers van Cultuur en Erfgoed aan en dragen we bij aan het zorgvuldig in kaart brengen van processen. Centraal voor Cultuur en Erfgoed staat de vraag hoe hun beleidsveld voor huisvesting richting 2030 eruit moet komen te zien.

Toekomstgericht

Het continu optimaliseren van processen en rollen helpt de prioritering van basisgegevens over de panden, zoals vierkante meters en tekeningen. Maar het draagt vooral bij aan toekomstgericht werken: weten wat het beleidsveld is en van daaruit plannen over het beheer van de panden maken. Aestate ondersteunt in deze strategische aanpak door onder andere te prikkelen en steeds de onderliggende vraag over te maken keuzes te achterhalen. We koppelen de lange termijn visie aan beslissingen voor de korte termijn.

Meer informatie

Lees meer over ons project bij de gemeente Utrecht op de pagina projecten of neem voor informatie over huisvestingsadvies contact op met onze adviseur Lars Wolfkamp via 030 – 637 63 77 of lwolfkamp@aestate.nl

 

Bekijk de volledige projectbeschrijving portefeuillemanagement voor de gemeente Utrecht