Nieuws / 31 mei 2017

Blink jij uit in het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven in relatie tot huisvesting?

Dan ben jij de ontrafelexpert die wij zoeken!

Word jij enthousiast van het oplossen van ingewikkelde puzzels bij veranderingsopgaven? Zie je uitdaging in het onduidelijke duidelijk maken? Denk je graag tien stappen vooruit, heb je een proactieve houding en wil je werken in op een prachtige boerderij met een dynamisch team? Dan is dit wellicht jouw nieuwe baan!

‘Wij zijn Ontrafel experts’

Aestate is een onafhankelijk adviesbureau op het gebied van integrale verandering van organisatie, huisvesting, IT en facilitaire dienstverlening. Aestate geeft advies op het grensvlak van organisaties en gebouwen, vastgoedportefeuilles en de openbare ruimte. Hierin ligt de passie en de verbindende factor van het enthousiaste team van Aestate.

Op dit moment werken bij Aestate 10 professionele en enthousiaste adviseurs. De interne verhoudingen zijn te typeren als open, eerlijk, oprecht, kritisch en altijd opbouwend. Saamhorigheidsgevoel staat hoog in het vaandel. Aestate biedt een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid. Mede door die vrijheid zijn er legio kansen om te groeien. Wij zijn opzoek naar een professionele, leergierige huisvestingadviseur, een sterke persoonlijkheid, die onze organisatie verder kan versterken. Hierbij is veel ruimte voor eigen initiatief.

/Wat wij bieden:

Aestate biedt een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, zowel in projecten als in de eigen organisatie. Mede door die vrijheid zijn er legio kansen om te groeien. Professionele ontplooiing, inhoudelijke expertise, ondernemerschap en teamwork kunnen bij Aestate tot volle wasdom komen.

Daarnaast bieden wij:

 • Een inspirerende werkomgeving met een informele sfeer.
 • Interessante en uitdagende projecten in een inspirerende werkomgeving.
 • Marktconform salaris en een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op maat.
 • Een professioneel team en volop mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling.
 • Het betreft in eerste instantie een dienstverband (32-40 uur) voor 12 maanden met de mogelijkheid tot verlenging.

/Opleidingsniveau en werkervaring:

 • Academische werk- en denkniveau op het gebied van bouwkunde, (technische) bestuurskunde, (technische) bedrijfskunde of organisatiekunde.
 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding.
 • Kennis en ervaring in het opstellen van strategische visies, businesscases, huisvestingsplannen, haalbaarheidsstudies en/of nieuwe flexibele huisvestingsoplossingen.
 • Minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring en aantoonbare adviesvaardigheden.
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit.
 • Kennis en ervaring met huisvesting(svraagstukken) en/of werken bij een adviesbureau

/De adviseur

Jij bent een teamspeler met overtuigingskracht en met een goed gevoel voor sociale verhoudingen. Je hebt plezier in het adviseurswerk en beschikt over goede gespreksvaardigheden. Je legt makkelijk contact en je bent gedegen en betrouwbaar in je advisering. Je beschikt over relativeringsvermogen, pragmatisme en vakkennis. Je bent sterk in plannen en organiseren en werkt graag en makkelijk samen maar kan ook uitstekend zelfstandig opereren. Je hebt affiniteit met verandertrajecten en, ook belangrijk, gevoel voor humor.

/Reageren?

Ben jij die energieke adviseur met verandertalent en affiniteit met huisvestingstrajecten die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan je motivatiebrief en CV per email naar: sollicitatie@aestate.nl ter attentie van mevrouw dr. ir. P. Jongens, Directeur.

Uiteraard zijn wij bereid om vragen over deze vacature te beantwoorden. We zijn bereikbaar op 030-637 63 77 of per email op sollicitatie@aestate.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over ons bedrijf kun je ook even kijken op aestate.nl.