Nieuws / 13 december 2019

Door toenemende vraag en innovatieve ontwikkelingen in de zorg heeft Vughterstede een toekomstbestendig huisvestingsplan nodig. Aestate adviseert hen hierin.“Wie oud wordt in Vught, Cromvoirt of Helvoirt komt bij Vughterstede!” Dit is hoe er in Vught naar de zorginstelling wordt gekeken. Het maakt hen tot wie ze zijn, dit zien ze dan ook graag terug in het huisvestingsplan.

Zorgvisie

Om tot een goed huisvestingsplan te komen dat ook in de toekomst stand zal houden, is het belangrijk eerst de zorgvisie te formuleren. Aan de hand van interactieve sessies hebben we hier invulling aan gegeven. De zorgvisie is gevormd in een sessie waarin belanghebbenden van binnen en buiten de organisatie de ingrediënten van een gedragen zorgvisie hebben benoemd. De uitkomsten van deze sessie heeft Aestate verwerkt in een compact document: de basis voor de zorgvisie in woord en beeld.

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over deze interactieve sessie of het verloop van het project? Neem contact op met Pity Jongens – van der Schaaf via telefoonnummer 030 – 637 63 77 of via pjongens@aestate.nl

 

Bekijk de projectomschrijving en andere projecten van Aestate op de pagina projecten.