Nieuws / 8 december 2019

Met veel plezier kunnen wij zeggen dat we erg zijn gegroeid het laatste jaar. Onze locatie wordt daarom momenteel verbouwd, ook voor onze eigen medewerkers willen we natuurlijk een optimale werkomgeving. Zo kan Aestate fris het nieuwe jaar in. Graag stellen we je voor aan onze nieuwe medewerkers!

Sara Steenkamp

Zij is sinds kort als adviseur werkzaam bij Aestate. Als energieke verandermanager kent Sara de blinde vlek in een huisvestingsproject. Daarnaast zou ze graag met Aestate een bijdrage willen leveren aan de focus op Behaviour bij huisvestingsprojecten. “De Bricks zijn nu altijd het uitgangspunt en de Bytes faciliteert het project. Behaviour, dus hoe werken mensen in een kantoor, is wat een project maakt of breekt. Want als je een geweldig kantoor maakt waar het management of facilitair helemaal blij mee is, dan is de vraag of dit ook voor de medewerkers zo is. Door het betrekken van de medewerkers voor de verhuizing en aandacht te geven na de verhuizing, kan je echt zorgen dat de huisvesting het werk van de medewerkers faciliteert, zodat zij hun werk optimaal kunnen uitvoeren.”

Ferrie van Eersel

Na het behalen van de bachelor Geografie, Planologie & Milieu en twee masters aan de Radboud Universiteit, was Ferrie helemaal klaar voor zijn rol als trainee bij Aestate. “Mijn interesses liggen vooral op het gebied van duurzaamheid en vastgoed. Hierin wil ik me dan ook  graag verder profileren en specialiseren. Aestate biedt mij deze kans en ik vind het erg leuk om mijn kennis nu in de praktijk te kunnen toepassen.”

Daarnaast heeft Ferrie een passie voor reizen. “Na het behalen van mijn eerste master, heb ik acht maanden gereisd door Zuidoost-Azië en Afrika. En na mijn afstuderen afgelopen augustus ben ik opnieuw voor twee en een halve maand naar Zuidoost-Azië geweest.”

Tiffany van Kasteel

Ook onze nieuwste collega Tiffany van Kasteel heeft een passie voor reizen. Zij is in december begonnen als communicatiemedewerker bij Aestate. “Na mijn studie communicatie heb ik een periode gereisd en de afgelopen twee jaar ben ik tweemaal voor een langere periode naar Zuidoost-Azië geweest. Een ontzettend toffe ervaring die ik niet had willen missen! Natuurlijk was het spannend om na deze tijd een start te maken in het vakgebied communicatie, maar bij Aestate werd ik met open armen ontvangen. Ook werkt hun enthousiasme aanstekelijk waardoor ik nóg meer zin heb om aan de slag te gaan.”

De komende periode zal Tiffany zich vooral focussen op de website. Daarnaast zet zij zich samen met Victor, Astrid en het contentteam in voor alle online communicatie-uitingen. Ook Victor is een nieuwe aanwinst en vorige maand hebben wij hem al even kort voorgesteld. Lees het bericht over zijn kennismaking.

Contact

Benieuwd naar het communicatieteam van Aestate? Kom gerust langs voor een kennismakingsgesprek of om te sparren over de rol van communicatie in huisvesting. Neem contact met ons op via 030 – 637 63 77 of via info@aestate.nl.