Nadat zij haar VWO diploma behaalde, ging Abel verder met de opleiding communicatie- en informatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens deze studie volgde ze een specialisatie in de richting van bedrijfscommunicatie en nieuwe media, een richting die haar goed beviel. "Toen ik mijn eindscriptie schreef, wilde ik me verdiepen in het onderwerp merkpersoonlijkheden en merkidentificatie. Uiteindelijk werd dit een onderzoek naar consumenten die zich identificeren met merken en of dit fenomeen zorgt voor online mond-tot-mond reclame. Het verdiepen in onderwerpen als branding en merkpersoonlijkheden maakte mij nieuwsgierig naar meer. Daarom heb ik na mijn studie een traineeship bij Leaped gevolgd, waar ik alles van online marketing heb leren kennen."

Focus op ontwikkeling

Bij Aestate zal Abel zich gaan focussen op de (online) marketing en communicatie. "Ik sta op dit moment aan de start van mijn carrière, wat spannend, maar vooral heel leuk is! Bij Aestate ben ik warm ontvangen en ik krijg de mogelijkheid om mij te ontwikkelen door te ervaren waar mijn kwaliteiten en passies liggen."

Abel ervaart Aestate als een fijne organisatie waar inspirerend werk wordt geleverd. "Door in gesprek te gaan met de huisvestingsadviseurs leer ik over van alles in de huisvesting en alle interessante projecten waar de adviseurs mee bezig zijn. Op die manier hoop ik hun werk te vertalen naar inspirerende en leerzame content voor de doelgroep. Wat mij betreft zijn er veel mogelijkheden om verbinding op te zoeken met de doelgroep en die uitdaging ga ik met veel plezier aan!"

Abel beschrijft Aestate als een vooruitstrevend bedrijf, waar ruimte en aandacht wordt gegeven aan ieders ontwikkeling. "Werken bij Aestate is niet de standaard 'ouderwetse' kantoorbaan. Er is veel dynamiek op kantoor en tussen het harde werken door wordt er ook veel gelachen. Ik kan van geluk spreken dat ik bij Aestate ben beland!"

Nieuws

Welkom Martin en Maik!

Abel Engelbart - 02 oktober 2023

Mijn specialisaties

/ Communicatie
/ Content creatie
/ Marketing en branding

Projecten