Nieuws / 2 oktober 2023

Sinds 1 september zijn Maik en Martin als werkstudenten begonnen bij Aestate. Leer ze hier kennen! 

Martin

Martin heeft bouwkunde aan de TU Delft gestudeerd, waar hij betrokken was bij het organiseren van evenementen gericht op het ondersteunen van de carrièremogelijkheden van medestudenten. Tijdens zijn studie groeide zijn interesse in maatschappelijk vastgoed, met name in de zorg- en onderwijssector. Martin ging daarom stagelopen bij een architectenbureau dat gespecialiseerd is in aanbestedingen voor lager en middelbaar onderwijs.  

Na deze stage heeft Martin ook nog als werkstudent bij een adviesbureau gewerkt. Daar werd hij betrokken bij zowel projectmanagement in de zorg als verduurzaming van het eigen, monumentale pand.  

“Na deze ervaring wilde ik mij meer oriënteren naar de planvorming van projecten en de onderliggende strategieën. En dit het liefst in een nieuwe sector van maatschappelijk vastgoed. Zo ben ik om mij heen gaan kijken en Aestate tegengekomen!” Zo is hij ondertussen begonnen aan de master Management in the Built Environment en ondersteunt hij naast deze master onze ontrafelexperts als werkstudent. 

Maik

In de afgelopen jaren heeft Maik zijn studie bouwkunde afgerond aan de TU Delft. Hij heeft ervaring in bewonersondersteuning en werkvoorbereiding voor verschillende woningrenovatieprojecten en heeft eveneens ervaring gewerkt adviseur voor bouwkosten. Bovendien heeft Maik ervaring als data analist voor een projectrealisatie bedrijf. Momenteel is hij aan het afstuderen aan de master Management in the Built Environment.  

Ook Maik komt ons team ondersteunen als werkstudent en hoopt veel van zijn collega’s te kunnen leren.  

“Ik wil ervaring opdoen met huisvestingsadvies aangezien dit een onderdeel is van mijn studie dat mij erg aanspreekt, en dit is ook de richting van mijn afstudeeronderzoek. Ook de focus op de publieke sector spreekt mij aan vanwege de complexe verhoudingen met belanghebbenden. De mensgerichte aanpak van Aestate heeft mij enthousiast gemaakt om hier te komen werken.”