Carli heeft een erg kort pad bewandeld, want ze is erg honkvast. "Nadat ik 23 jaar had gewerkt bij de Bouwtechnische Dienst, later Vastgoed, van de TU Eindhoven, vond ik het tijd voor iets anders. Ik kwam uit bij Aestate en ik dacht: doe eens gek, probeer het een jaar! Dat was in 2002, ondertussen zijn we toch heel wat jaren verder. Toen Aestate minder medewerkers had, was ik echt een vliegende keep. Ik had veel verschillende werkzaamheden, van project assistent (soms op locatie) tot administratie. Nu verleen ik vooral ondersteuning aan de directie en medewerkers en verzorg ik vooral de personele en financiële administratie samen met Marilyn."

Trots op Aestate

Kijkend naar Aestate is Carli ontzettend trots op de hele ontwikkeling die Aestate heeft doorgemaakt. "We werken aan zulke diverse, mooie en complexe projecten. Ik zeg altijd maar: Ik ben trots op iedereen! Want zonder mijn collega's zou ik dit werk niet hebben. Dat maakt ook dat ik hen graag gelukkig maak door ze te ontzorgen waardoor zij beter kunnen functioneren."

De lol die Carli tijdens haar werk heeft, werkt voor haar erg bevredigend. Maar wat zou ze na al die jaren nog willen bereiken? "Mijn pensioen, haha! Ik zit echt op mijn plek. Natuurlijk moet je altijd blijven leren en bij Aestate wordt mij die kans ook geboden. Maar als ik me nu nog zou moeten ontwikkelen ben ik mooi te laat!"

Nieuws

Heron wil klaar zijn voor de toekomst!

Koert Nieuwhoff - 22 april 2024
Heron wil klaar zijn voor de toekomst!
Nieuws

Welkom trainee Dennis!

Dennis Lagendijk - 27 februari 2024
Aestate / ontrafelexperts

Mijn specialisaties

/ Projectadministratie
/ HR ondersteuning

Projecten