Strategisch vastgoedplan

De doorlooptijd van de ontwikkelingen in een organisatie is korter dan van het vastgoed. Met behulp van het strategisch vastgoedplan creëren we regie over het vastgoed. Door de verschillende belangen en middelen te analyseren helpen we je om het vastgoed integraal te benaderen. Zodat jouw vastgoedplan aansluit bij ambities en doelstellingen van de organisatie.

In de visie van Aestate staan bij het vinden van een match tussen vraag en aanbod, die ook in de toekomst standhoudt, de inhoudelijke visie en ambitie centraal. Wat wil de organisatie? Om oplossingen te vinden die robuust / toekomstvast zijn, is het van belang op zoek te gaan naar de toekomstige vraag. Het is raadzaam om uit te gaan van ontwikkelingen in de toekomst aan de hand van scenario’s. Door daar met elkaar de discussie over aan te gaan ontstaan inzichten in knelpunten en dilemma’s. En daarmee ook zicht op mogelijke oplossingen.

Laat ons jouw huisvestingsadvies ontrafelen!

Selecteer onderstaand jouw vraagstuk

Bezig met laden...
Stap {{ i }} Stap {{ i }}
Huisvestingsvraagstuk - Stap 1 Huisvestingsvraagstuk - Stap 2 Huisvestingsvraagstuk - Stap 3 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 4 Huisvestingsvraagstuk - Stap 5 Huisvestingsvraagstuk - Stap 6 Huisvestingsvraagstuk - Stap verzonden

Hoeveel gebouwen omvat jouw vraagstuk?

Wat is de totale omvang van jouw gebouw(en) in vierkante meters?

Bevindt jouw organisatie zich in de publieke of private sector?(kies het meest passende antwoord)

Selecteer de sector die het beste past bij jouw organisatie.

Welke functie past het beste bij jouw vastgoed?

Wanneer je jouw gegevens achterlaat, dan zal één van onze huisvestingsspecialisten zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Uw antwoorden
- {{ answers['step' + i] }}

Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Jouw verzoek is succesvol verzonden!

Toekomstige vraag en aanbod

Wanneer de toekomstige vraag helder is, wordt de vertaling gemaakt naar het toekomstige aanbod. Wat moet worden gerealiseerd om de toekomstige vraag te bedienen, doelstellingen te behalen en beoogde processen te faciliteren? Welke huisvesting is nodig? Welke taken en rollen zijn daar bij nodig? Hoe worden deze taken verdeeld en op welke niveaus?

Hoe komen we van A naar B? De laatste stap is om een concreet plan op te stellen om van het huidige aanbod naar het toekomstige aanbod te komen. Is er sprake van renovatie, nieuwbouw, of moeten gebouwen worden afgestoten? Welke projecten moeten worden opgestart en hoe worden die uitgezet in de tijd?

Onze ontrafelexperts helpen jou met het doorlopen van deze stappen om te komen tot een strategisch vastgoedplan.

Contact met Aestate

Wil je meer weten over hoe wij kunnen helpen met jouw vastgoedplan? Neem dan contact met ons op via 030 – 637 63 77 of stuur een e-mail naar info@aestate.nl.

Huisvestingsadvies projecten